Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az,hogy egy már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az,hogy egy már X-ideje tartó kapcsolatban egy férfi nem mer egy jó öblöset böfögni,vagy fingani?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 11:04
1 2 3
 1/28 Noren1989 ***** válasza:
0%

Szerintem mert beszari.

Mi párommal versenyt fingunk álmában.

tegnapelőtt 11:04
 2/28 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon jól teszi, lehet úgyis büfögni vagy pukizni, hogy a plafon nem szakad rá.
tegnapelőtt 11:05
 3/28 anonim ***** válasza:
39%
Az én párom mer, szóval nem tudom. 😀
tegnapelőtt 11:05
 4/28 anonim ***** válasza:
93%
Azért, mert úriember.
tegnapelőtt 11:06
 5/28 anonim ***** válasza:
65%
Nem mindenki putriban nőtt fel. Nálunk nem volt szokás a családban sem egymás előtt böfögni meg fingani. Értelmiségiek közt ez nem szokás, lealacsonyító dolog, párom előtt sem csinálok ilyet és ő sem előttem, max. néha pukizik egyet, de nem csinálunk recsegős fingóversenyeket, mintha a disznóólban lennénk.
tegnapelőtt 11:10
 6/28 anonim ***** válasza:
88%
Mert magába szívott némi kultúrát.
tegnapelőtt 11:10
 7/28 Fröccsentettcsirke7389 válasza:
58%
#5! Maximálisan egyetértek!
tegnapelőtt 11:22
 8/28 anonim ***** válasza:
35%

"Nálunk nem volt szokás a családban sem egymás előtt böfögni meg fingani."

Ez túlzás. A büfi és szellentés egészséges. Azt jelenti, hogy működik az emésztés. Mármint ha nem naponta 20x csinálja valaki.

Nem kell külön szobába menni fingani, kivétel ha tudod, hogy büdös lesz mert fáj a hasad előtte, vagy büfizni mert a szád elé kell tenni a kezed és ha nagyon hangosra sikerült elnézést kérsz.

tegnapelőtt 11:28
 9/28 anonim ***** válasza:
41%
8, ahány ház, annyi szokás. Mindenki úgy él, ahogy az neki jó.
tegnapelőtt 11:35
 10/28 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem meg ezeknek a dolgoknak ki kell jönnie valahol. Nyilván nyilvánoshelyen, társaságban visszafogja magát az ember. De ha együttélsz valakivel, akkor ez óhatatlan. Visszartani állandóan meg nem egészséges.
tegnapelőtt 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!