Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki megtalálja élete párját, és már az elején
elmondja a férfi, hogy biszex (de nagyon szeretik
egymást), akkor is nagyobb az esély az elhagyásra?
Ha szerelmes beléd akkor nem fog elhagyni teljesen mindegy, hogy hetero vagy biszex vagy.
dec. 29. 12:07
Egyéntől függő.
A normális többséghez tartozom, ezért helyből kiszeretnék belőle, ha megtudnám, mert szabályosan undorodom. A kezét nem tudnám többet megfogni, nem hogy megcsókolni.
dec. 29. 12:09
Az elején nem tudhatod, hogy életed párja lesz. Csak a hormonok dolgoznak, meg a rózsaszín köd, ami miatt lehet valaki elnézőbb. De ha valakinek ez teljesen kizáró ok, akkor az is marad. Akkor is, ha az elején mondod el, akkor is, ha később. Akkor már jobb előbb tudni, és megnyugszol, vagy még időben szakítani fog, és nem táplálsz hamis remenyt.
dec. 29. 12:20
Nekem volt olyan párkapcsolatom, ahol a srácnak kb sosem állt fel, ha mégis, akkor nagyjából fél percig. Úgyhogy ő csak szájjal csinálta nekem. Na hát az rohadtul nem volt kielégítő. Vágytam arra, hogy bennem legyen egy pénisz, nem tudtam volna úgy élni, hogy csak kézzel meg szájjal csinálja nekem örökké. Akkor gondolod, hogy egy biszex férfi, akiben már volt f.asz és élvezte, megelégszik egy örök f.asz nélküli kapcsolattal? Ugye, hogy nem. Ha nem is csalna meg, de pár év múlva elhagyna, mert hiánya van.
Egyébként van, aki szereti, ha biszex a palija, általában akkor a csaj is biszex és szívesen kinyitná a kapcsolatot. Ott et abszolút előny.
dec. 29. 12:22
Ahj könyörgöm menj el ismerkedni, vagy kezdj magaddal valamit. Mi értelme van ezt minden egyes nap megkérdezni? Nem segített, hogy elkezdted átfogalmazni. Mit vársz? Van, akinek ez oké, lesz akinek nem. Ha ismerkedsz, majd kiderül. Mintha nem is tudom milyen hatalmas dolog lenne ez.
dec. 29. 12:22
Látszik a biszex irányultság első pár mondatban. Ha tudja rólad a nő,hogy csakis ő kell neked és senki más,hűséges leszel hozzá, hozzáköltözöl,sokat szeretkeztek (közel azonos a kívánt mennyiség,azaz nem éhezteted sose) ,kifejezed a vonzalmad felé testileg és szavakkal is,sok közös gondolatotok van,észreveszi,hogy okos vagy, sok közös érdeklődés,a testi kontakt igényetek mennyisége is közel azonos, nyálasan kedves vagy szóban (nem próbálsz keménykedni, lealázni ,uralkodni fölötte vele kettesben a hétköznapokban ,hogy ellensúlyozd a biszexualitásod,azaz egyenrengúnak tekinted ), nem fog kirúgni vagy megunni sose. Nem kérek privátot.
dec. 29. 15:13
Nem, ilyen nincsen. Te férfiként add fel ezt a bixesz dolgot, a nők utálják a gondolatát is, a legtöbb ilyen férfi általában vagy csak heterónak vagy csak melegnek vallja magát, mert a legtöbb nő ilyesmit nem tud elviselni és kész. (Heteró vagyok)
dec. 29. 16:27
Kapcsolódó kérdések: