Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki semmitmondó üzenetekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki semmitmondó üzenetekkel bukkan fel időnként, de nem kerekedik belőle nagyobb beszélgetés, az miért csinálja és mi értelme van?

Figyelt kérdés

Van valaki, aki nem tagadom, tetszik nekem. Idén ismertem meg, munkakapcsolatnál több nem volt köztünk, de mondhatni, jóban lettünk. Mivel foglalt az illető, így a tisztes távolságot megtartottam, bár úgy vettem rajta észre, hogy a szimpátia kölcsönös és tetszem neki.

Már nem dolgozunk együtt, de időnként ír és érdeklődik, de néhány mondatnál nem beszélünk többet, nem megy tovább a beszélgetés.

Fogalmam sincs, hogy mióta nem találkoztunk személyesen, mi a helyzet nála otthon, de nem is akarok kitérni rá, túl személyes lenne és semmi közöm hozzá.

Csak azt nem értem, hogy ezeknek a néhány szavas beszélgetésnek sem nevezhető üzeneteknek vajon mi értelme van? Kicsit bosszant a helyzet.

Tudom, akkor ne válaszoljak. De aki ezt csinálja, az miért?

ma 12:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Unatkozik, mentálisan lentebb van (pl. nehéz napja volt, stresszes, alacsony az önbizalma valami miatt), éppen nem elégedett akkor a kapcsolatával. Egyszóval nincsen mivel foglalkoznia, nincsen semmi jobb dolga.

Ha ténylegesen érdeklődne, akkor nem csak néha keresne, ha pedig egyáltalán nem keresne akkor minden rendben lenne az életével. Így most jelenleg elővehető szórakozás vagy.

ma 12:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Itt legalább egyértelmű a helyzet, kapcsolatban van, így nem kell különösebben foglalkoznod vele neked sem. De egyre több olyan is van manapság, aki úgymond ismerkedik szingliként, időről időre előadja mennyire oda van érted, és közben mégis ugyanígy viselkedik, mint amit leírsz. Tudom, elméletileg velük se kell foglalkozni hiszen a viselkedésük beszédes. Csak közben elég gáz is, hogy ilyen van, és egyre inkább terjedhet.
ma 12:51
 3/9 A kérdező kommentje:
Értem én, de ebben szerintem semmi szorakoztató nincs, mármint számára sem. Gondolok itt arra, hogy pl vettem egy motort - azt még tudta, hogy akarok, a személyes kontaktos időkből. Időnként érdeklődött, sikerült-e már megtalálni, majd miután meglett, hogy segítsen-e bármiben. Tehát semmi személyes téma, semmi egofényezős nem történt. 1-2 üzenetváltás és ennyi.
ma 13:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
És te mennyire bőven válaszolsz neki? Lehet, hogy ő ugyanazt tapasztalja tőled.
ma 13:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz, hogy ebből egy jó beszélgetés legyen ketten kelletek.

Próbáltad már te tovább vinni?

Amúgy meg, ha érdekel kérdezz rá, hogy mi van vele otthon? Még mindig csak a gondok?

ma 13:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Van aki ezt élvezi, van aki számára ez a beszélgetés. Számomra meg az ilyen egy fárasztó és időpazarló alibizés. De az emberek nem ugyanolyanok. És hát mondanám hogy kérdezz rá nála, csak manapság a legapróbb sz*rságon is képesek halálra sértődni egyesek, így sajnos az se feltétlen lesz járható út.
ma 13:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A rossz kapcsolata mellett valószínűleg felüdülés neki néha írogatni másnak, mégha pár mondat erejéig is. Pasik többsége általában nem nagyon gondolja túl a dolgokat, eszébe jutsz ír egyet aztán ennyi
ma 13:20
 8/9 A kérdező kommentje:
Én nem olyan vagyok, aki 1-2 szavas válaszokat ad. Ha kérdeznek felőlem, hát kifejtem, hogy miújság, az egészséges kereteken belül. Nem írok azért kisregényt sem. És természetesen vissza szoktam kérdezni, hogy felé miújság, meg igyekszem úgy írni, hogy tovább vihető legyen a dolog. De így nem egyszerű, mivel foglalt (?) , úgyhogy megtalálni az arany középutat, hogy én ne is bombázzam a saját dolgaimmal, de ne is legyek túl idegen, nem egyszerű. Személyesen sosem volt ilyen gond, amúgy elég nagydumás és tök jól elvoltunk.
ma 13:20
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ennek annyi értelme van részéről, hogy egy ismerőse vagy, akivel fenntartja az udvariassági, kapcsolatba maradási beszélgetést időről-időre barátilag.

Ennyi.

Ha te nem kérsz ebből, akkor tudod rá a megoldást.

N.

ma 13:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!