Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki semmitmondó üzenetekkel bukkan fel időnként, de nem kerekedik belőle nagyobb beszélgetés, az miért csinálja és mi értelme van?
Van valaki, aki nem tagadom, tetszik nekem. Idén ismertem meg, munkakapcsolatnál több nem volt köztünk, de mondhatni, jóban lettünk. Mivel foglalt az illető, így a tisztes távolságot megtartottam, bár úgy vettem rajta észre, hogy a szimpátia kölcsönös és tetszem neki.
Már nem dolgozunk együtt, de időnként ír és érdeklődik, de néhány mondatnál nem beszélünk többet, nem megy tovább a beszélgetés.
Fogalmam sincs, hogy mióta nem találkoztunk személyesen, mi a helyzet nála otthon, de nem is akarok kitérni rá, túl személyes lenne és semmi közöm hozzá.
Csak azt nem értem, hogy ezeknek a néhány szavas beszélgetésnek sem nevezhető üzeneteknek vajon mi értelme van? Kicsit bosszant a helyzet.
Tudom, akkor ne válaszoljak. De aki ezt csinálja, az miért?
Unatkozik, mentálisan lentebb van (pl. nehéz napja volt, stresszes, alacsony az önbizalma valami miatt), éppen nem elégedett akkor a kapcsolatával. Egyszóval nincsen mivel foglalkoznia, nincsen semmi jobb dolga.
Ha ténylegesen érdeklődne, akkor nem csak néha keresne, ha pedig egyáltalán nem keresne akkor minden rendben lenne az életével. Így most jelenleg elővehető szórakozás vagy.
Ahhoz, hogy ebből egy jó beszélgetés legyen ketten kelletek.
Próbáltad már te tovább vinni?
Amúgy meg, ha érdekel kérdezz rá, hogy mi van vele otthon? Még mindig csak a gondok?
Ennek annyi értelme van részéről, hogy egy ismerőse vagy, akivel fenntartja az udvariassági, kapcsolatba maradási beszélgetést időről-időre barátilag.
Ennyi.
Ha te nem kérsz ebből, akkor tudod rá a megoldást.
N.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!