Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl?
Sziasztok!
A párom baráti társaságának egy része, akikkel én is azért jóba vagyok kisebb összejövetelt szervezett mára,az egyik szervező mondta, hogy van egy fontos bejelentése...ezért is lenne jó ez az összejövetel.
Én nem tudtam menni, dolgozok..estig sajnos..és másnap is.Mondtam, hogy menjen csak..
Elment...majd mondta, hogy igazából szülinapi köszöntést meg tortát rendeztek neki...meg egy másik személynek a társaságból..akinek szintén nemrég volt.
Jogosan esik szarul, hogy engem így ebbe nem avattak be? Nyilván,ha erről van szó akkor ha később is ,de elmegyek...vagy nem tudom...
Nem oltárian megvagyok sértődve csak fura...
Jóba vagyok velük, oké nem hatalmas barátaim..de ismerjük egymást, gyakran vannak ilyen összejövetelek..és egy kettőn én is részt vettem már.
Nyugtassatok meg, hogy túlságosan fáradt vagyok és túl érzékeny és ez így teljesen oké 😅

Sztem itt most nem jogosak az érzéseid...
Effektíve semmi jogalapot nem tudsz megnevezni, miért is kellett volna, ha aktívan beszerveznek.

Kérdező, te mondtad, hogy melóznod kell, szóval pontosan mi a problémád? Hogy nem avattak be... mibe, amikor te nem lennél ott a bulin, hiszen dolgozol?
Hatos, ne mondd már, hogy a srác nem ünnepelheti a haverokkal közösen a szülinapját, hogyha a csaja épp melózik? Na azért ez túlzás. Nincsenek egymás seggébe nőve, és az, aki ilyenen kiakad jobb is, ha megy az ember életéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!