Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Én vagyok a nő. 1 éve vagyunk együtt a párommal. Sok barátunk nem keres már minket, sokan nem örültek nekünk, inkább az ő barátai, de úgy, hogy nem is ismernek engem, csak ítélkeznek. (Úgy gondolják jobbat érdemel nálam a párom)

Pedig nagyon egymásra találtunk, sose szerettem még így senkit. Pont ezért is zaklatott fel, hogy a napokban megkereste az egyik haverja, akivel a múltkor összefutottunk a városban. Akkor is “kóstolgatott”… szóval elhívta most őt horgászni hétvégére. És ez nekem nem tetszik, mert eddig se érdekelte mivan a párommal, ráadásul engem is utál ok nélkül. Ő pedig menni akar. Persze mehet, nem szabom meg, csak rosszul esik, hogy pont olyan haverjával lesz, aki majd próbál engem savazni. És hogy a párom a múltkor se állt ki mellettem, mikor összefutottunk vele. (A párom egyik exét említette direkt nekünk, meg felhánytorgatta neki, hogy mióta velem van el van tűnve a párom, holott a telefon mindkét irányba működik szerintem…) Érdemes ezen “veszekedni”?

aug. 15. 12:09
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem érdemes. Maximum ha rá hallgat szakíts.
aug. 15. 12:18
 2/10 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy a leírtak alapján párod barátai elég jellemtelenek lehetnek. Egy ember párválasztásához normális barát gratulál, örül a boldogságotoknak és kész.

Viszont ugyebár madarat tolláról, embert barátjáról, és ez itt is beigazolódott. Hogy az említett "összefutásnál" a párod nem állt ki melletted, ill. nem magyarázta meg a barátjának (?), hogy helytelenül látja ezt a dolgot.

Sajnos van egy nagy gyanúm: "sose szerettem még így senkit" - ez csak részedről van így. Ő inkább csak elvan veled és élvezi, hogy körülrajongod.

aug. 15. 12:27
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Attól, hogy a barátomnak nem tetszik a párom, még a barátom marad... Amúgy meg csak olyat lehet savazni, ami savazható.
aug. 15. 12:40
 4/10 A kérdező kommentje:
Őszintén megmondom ebben nincs igazad. Annyit mondott neki vicceskedve, hogy ez nem így van. (Hogy nem miattam van eltűnve, mert én beszabályoznám vagy ilyesmi) Viszont a párom nagyon szeret, ha lehet ilyet mondani, de ő még nálam is jobban engem. Csak ő nem az a fajta ember aki balhézik, mi sem szoktunk veszekedni, nála nyugodtabb embert nem ismerek, nehéz kihozni a sodrából. Utólag esett le neki is, hogy milyen bunkó volt a haverja, és mondta hogy most meg is beszéli vele ezt a szitut a horgászaton. Egyébként ezért sem értem az ő barátságukat, annyira más emberek. Persze én se ismerem a haverját nagyon, de levágtam 3 percből, hogy milyen és full ellentéte a páromnak.
aug. 15. 12:45
 5/10 A kérdező kommentje:

Engem azert savaznak, mert párom előtt sokat buliztam. 10/8as nőnek mondanám magam emellett, és “féltik” a parom tőlem.

De csak ítélkeznek rólam…

Lényeg hogy jó a kapcsolatunk és nem akarok ilyenen kiakadni hogy elmegy, ezt kellene magamban lerendezni

aug. 15. 12:47
 6/10 anonim ***** válasza:
18%
Párom szerintem párom nincs igazad párom.
aug. 15. 12:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ha semmi alapja nincs a barátok aggályainak akkor nem segítő szándék ez hanem színtiszta rosszindulat. Menjen el horgászni nyugodtan, tegyen rendet a haver fejében. Később az ilyen barátságok úgy is elkopnak mert senki nem szeret hosszútávon villámhárítóként működni. Hosszútávú kapcsolatban, később akár házasságban meg aki a társamat nem bírja elviselni az engem se akarjon, mert “egy cég vagyunk”. Írtad, hogy bulis csaj voltál és elég jól is nézel ki, ennek a havernak szerintem egyszerűen csak csípi a szemét hogy neki ilyen nem jutott.
aug. 15. 12:57
 8/10 A kérdező kommentje:
Nincs alapja, mert hosszútávú kapcsolataim voltak mindig. Sose csaltam meg senkit. Csak szingliként szerettem bulizni. Ők más lányt képzelnek a párom mellé, mert ő sem volt soha bulizós és komolyan áll az élethez. De mellette én is lenyugodtam, és szerintem ezt nem tudjàk elhinni, hogy mi ketten jól működünk, mert szeretjük egymást.
aug. 15. 13:05
 9/10 anonim ***** válasza:

8: "Ők más lányt képzelnek a párom mellé"

A f..om az ilyen "barátokba"! Az embernek a szülei, akik 20 éven át felnevelték, etették, iskoláztatták, SEM képzelhetnek ilyen vagy olyan lányt a fiuk mellé, hanem azt kell elfogadniuk, akit ő választ magának.

És újra leírom: aki ilyen emberekkel barátkozik, az magát is minősíti ezzel: madarat tolláról, embert barátjáról.

Nyilván ne tiltsd meg neki, hogy elmenjen horgászni ezzel a suttyóval, de azért én elmondanám neki, milyen jellemtelen embereknek gondolom a "barátait".

aug. 15. 13:13
 10/10 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki és igazat adott. Azt mondta sokat köszönhet neki,de nem akar vele már barátkozni, csak azért megy el, hogy átbeszélje a dolgokat, és akkor talán utána már nem fogja keresni őt ez a “barát”.
aug. 15. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!