Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl?
Én vagyok a nő. 1 éve vagyunk együtt a párommal. Sok barátunk nem keres már minket, sokan nem örültek nekünk, inkább az ő barátai, de úgy, hogy nem is ismernek engem, csak ítélkeznek. (Úgy gondolják jobbat érdemel nálam a párom)
Pedig nagyon egymásra találtunk, sose szerettem még így senkit. Pont ezért is zaklatott fel, hogy a napokban megkereste az egyik haverja, akivel a múltkor összefutottunk a városban. Akkor is “kóstolgatott”… szóval elhívta most őt horgászni hétvégére. És ez nekem nem tetszik, mert eddig se érdekelte mivan a párommal, ráadásul engem is utál ok nélkül. Ő pedig menni akar. Persze mehet, nem szabom meg, csak rosszul esik, hogy pont olyan haverjával lesz, aki majd próbál engem savazni. És hogy a párom a múltkor se állt ki mellettem, mikor összefutottunk vele. (A párom egyik exét említette direkt nekünk, meg felhánytorgatta neki, hogy mióta velem van el van tűnve a párom, holott a telefon mindkét irányba működik szerintem…) Érdemes ezen “veszekedni”?
Az a helyzet, hogy a leírtak alapján párod barátai elég jellemtelenek lehetnek. Egy ember párválasztásához normális barát gratulál, örül a boldogságotoknak és kész.
Viszont ugyebár madarat tolláról, embert barátjáról, és ez itt is beigazolódott. Hogy az említett "összefutásnál" a párod nem állt ki melletted, ill. nem magyarázta meg a barátjának (?), hogy helytelenül látja ezt a dolgot.
Sajnos van egy nagy gyanúm: "sose szerettem még így senkit" - ez csak részedről van így. Ő inkább csak elvan veled és élvezi, hogy körülrajongod.
Engem azert savaznak, mert párom előtt sokat buliztam. 10/8as nőnek mondanám magam emellett, és “féltik” a parom tőlem.
De csak ítélkeznek rólam…
Lényeg hogy jó a kapcsolatunk és nem akarok ilyenen kiakadni hogy elmegy, ezt kellene magamban lerendezni
8: "Ők más lányt képzelnek a párom mellé"
A f..om az ilyen "barátokba"! Az embernek a szülei, akik 20 éven át felnevelték, etették, iskoláztatták, SEM képzelhetnek ilyen vagy olyan lányt a fiuk mellé, hanem azt kell elfogadniuk, akit ő választ magának.
És újra leírom: aki ilyen emberekkel barátkozik, az magát is minősíti ezzel: madarat tolláról, embert barátjáról.
Nyilván ne tiltsd meg neki, hogy elmenjen horgászni ezzel a suttyóval, de azért én elmondanám neki, milyen jellemtelen embereknek gondolom a "barátait".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!