Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl, vagy másnak is rosszul esne?
Van egy férfi, akivel alakulóban vagyunk, vagy inkább voltunk. Randizgattunk, már le is feküdtünk, tök jól elvoltunk élőben. A beszélgetéseink viszont nagyon szárazak online, kb lehetetlen vele bármiről is beszélni. Nem érdeklődik, nem kérdez vissza, ha én kérdezek tőle valamit. Sokszor csak 1 emojival válaszol/reagál, amire lehetetlen visszaírni. Már ez magában nagyon bajos, de a “kedvencem”, hogy amikor küldök magamról képet sosem dicsér meg, pedig más összetenné a 2 kezét, ha ilyeneket kapna. Eddig mindenki odáig volt értük, akiknek küldtem anno. Amikor szóvátettem, hogy néha azért dicsérhetne, még kb visszatámadott, hogy nekem külső validációra van szükségem, hogy tudjam, hogy jó nő vagyok!? Hát nem bmeg, de ha már levetkőzök miatta, nem az lenne a minimum, hogy értékeli 2 jó szóval? Vagy amikor kérdezek tőle valamit, hogy emlékszel erre vagy arra, akkor “viccből”, azt mondja, hogy nem. Ez nem tudom melyik nőnek lenne vicces.🙃 Aztán, ha nem hiszem el, hogy csak viccel, és rákérdezek, hogy na mikor történt, még ő van felháborodva, meg jön ezzel a szánalmas külső validációs dumával. Ráadásul tényleg emlékezett, de akkor minek kell ilyennel viccelni, hogy nem emlékszik? Mintha tök normális dolog lenne az ellenkezőjét mondani valaminek. Ezek után nyilván annyiban hagyom az “ismerkedést”, elég volt belőle ez a pár nap, még sok is.
Vélemények? Én látom rosszul a dolgokat? 20-on évesek vagyunk, ő a fiatalabb pár évvel (lehet ez a baj).
Tulteagalod es a sracnak igaza van.
Majd megdicser akkor ha o is ugy erzi h szukseges.
Am nem mindenki szereti ha keresnelkul kepeket kukdenek neki csak h a masiknak meglegyen a napi egotuning!
Egyfelol en nem kuldozgetek magamrol kepeket (tokre gaz amugyis a szelfi) masfelol nem varom el h olyat tegyen amit neki nem belsobol jon.
"de a “kedvencem”, hogy amikor küldök magamról képet sosem dicsér meg, pedig más összetenné a 2 kezét, ha ilyeneket kapna."
Lényeg, hogy önbizalom hiányod az nincsen.
Egyébként látszólag nem érdekled, de valahogy mégis elérte amit valószínűleg szeretett volna maximum veled. (Igen, lefeküdni.) Gondolom amint ez megvolt azután lankadt az érdeklődése.
Bár számomra már az is fura, hogy elvárt dolog a nyálcsorgatás meg a körül rajongás. Ez olyan dolog ami, hogyha őszintén jön valakitől akkor jól esik, de elvárni szerintem nem érdemes.. főleg nem kikérni magadnak.
De lehet rosszul gondolom.
"Képküldözgető alkalmazás" meg "levetkőzök miatta"? Csak nekem gáz ez egy felnőtt nőtől? És nem is az első eset, mert "Eddig mindenki odáig volt értük, akiknek küldtem anno". Jó ég...
Mégis mit vártál, ha ilyen színvonalon ismerkedtek? Komolytalan az egész, már a "terep" is.
Kepkuldozgwto alkalmazas ...
Talan ezt le kellett volna irni h egy szenny oldalon ismerkedsz...
Full gaz vagy, meztelen kepek meg elvaros h dicserjen?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!