Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én reagálom túl, vagy másnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl, vagy másnak is rosszul esne?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akivel alakulóban vagyunk, vagy inkább voltunk. Randizgattunk, már le is feküdtünk, tök jól elvoltunk élőben. A beszélgetéseink viszont nagyon szárazak online, kb lehetetlen vele bármiről is beszélni. Nem érdeklődik, nem kérdez vissza, ha én kérdezek tőle valamit. Sokszor csak 1 emojival válaszol/reagál, amire lehetetlen visszaírni. Már ez magában nagyon bajos, de a “kedvencem”, hogy amikor küldök magamról képet sosem dicsér meg, pedig más összetenné a 2 kezét, ha ilyeneket kapna. Eddig mindenki odáig volt értük, akiknek küldtem anno. Amikor szóvátettem, hogy néha azért dicsérhetne, még kb visszatámadott, hogy nekem külső validációra van szükségem, hogy tudjam, hogy jó nő vagyok!? Hát nem bmeg, de ha már levetkőzök miatta, nem az lenne a minimum, hogy értékeli 2 jó szóval? Vagy amikor kérdezek tőle valamit, hogy emlékszel erre vagy arra, akkor “viccből”, azt mondja, hogy nem. Ez nem tudom melyik nőnek lenne vicces.🙃 Aztán, ha nem hiszem el, hogy csak viccel, és rákérdezek, hogy na mikor történt, még ő van felháborodva, meg jön ezzel a szánalmas külső validációs dumával. Ráadásul tényleg emlékezett, de akkor minek kell ilyennel viccelni, hogy nem emlékszik? Mintha tök normális dolog lenne az ellenkezőjét mondani valaminek. Ezek után nyilván annyiban hagyom az “ismerkedést”, elég volt belőle ez a pár nap, még sok is.

Vélemények? Én látom rosszul a dolgokat? 20-on évesek vagyunk, ő a fiatalabb pár évvel (lehet ez a baj).

aug. 1. 09:17
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:
#10 nem meztelen. Igen elvárom.:)
aug. 1. 10:27
 12/55 anonim ***** válasza:
92%
A pasin kattogás helyett én azt rágnám át magamban nagyon alaposan, hogy miért van nekem erre az egészre szükségem. Mi a motiváció amögött, hogy mutogassam magam (levetkőzve) idegen férfiaknak? Mi a célom ezzel? Miért csinálom ezt magammal? Aztán elgondolkodnék a "közönségen" is, hogy ők milyenek lehetnek, és ennek alapján mit várhatok tőlük.
aug. 1. 10:30
 13/55 anonim ***** válasza:
74%

Mutogattad magad több ismeretlen férfinak lenge öltözetben/meztelenül és akkor elvártad volna, hogy ott helyben menjen el tőled. Még egy kicsit sem durva. Ja, mégis!

Egy utolsó büdös qrvának tartott téged (mint a többi férfi) mert nem elég, hogy mutogattad magad még le is feküdtél vele jóformán azonnal. Jól írta, hogy mások által akarsz szerezni önbizalmat. Szinte biztos, hogy pont ezzel a viselkedéssel rontottad el az egészet és azok után úgy is állt hozzád ahogyan érezte magát: tök érdektelenül.

Még, hogy te hagyod őt békén,hm kérdező alig várja, hogy végre lejöjjön neked, hogy nem kíváncsi rád. Szívességet tennél neki!

aug. 1. 10:39
 14/55 anonim ***** válasza:
82%

"Amikor szóvátettem, hogy néha azért dicsérhetne, még kb visszatámadott, hogy nekem külső validációra van szükségem, hogy tudjam, hogy jó nő vagyok!?"

100%-ban igaza van. Nem csodálom, hogy egykettőre megunt téged. Mindent kipakoltál rögtön.

aug. 1. 10:44
 15/55 anonim ***** válasza:
80%
Most nőként előjött bennem a szekunder szégyenérzet miattad. Ez szánalmas.
aug. 1. 10:46
 16/55 anonim ***** válasza:
67%
Annyi történt, hogy végre-valahára kifogtál olyan pasit aki nem esett össze a látványodtól, nem kezdett el teperni mint elképzelted. Mondhatni az egód, beképzeltséged csorbult valamennyire amit összehoztál más férfiak által akiknek szintén mutogattad magad. Remélhetőleg észhez térsz és felfogod hogyha olcsó, könnyű nőcske vagy akkor úgy is viszonyul hozzád az ellenkező nem. Nem akarhatnak tőled több mint szex, vagy maszturbálás hiszen benne vagy szempillantás alatt, sőt te kezdeményezed. Talán arra is rájössz hogyha a férfi nem érdeklődik felőled akkor kár erőszakoskodni...
aug. 1. 10:50
 17/55 anonim ***** válasza:

Akkor várakozzál.Időd mint tenger.🤷

aug. 1. 10:51
 18/55 A kérdező kommentje:

#13 miért lennék qrva, amikor hónapokig ismerkedtünk és több éve ismerem?:) de nem veszem magamra, mert egy 15 soros kérdésből nyilván nem ismersz, viszont az lejön rólad, hogy nagyon frusztrált vagy sajna. Őszintén sajnállak, rossz lehet így élni. Egyébként megírtam neki, hogy részemről ez már így nem téma, hirtelen rögtön visszakúszna, szóval ennyire van igazad a többi dologban is.

Úgyhogy a kérdés lényegében meg is oldódott.

aug. 1. 10:51
 19/55 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon pontos volt ez a meglátása, hogy neked külső validációra van szükséged. Hacsak nem pénzért csinálod, akkor erről szól ez a képküldözgetős önmutogatás. Elvárod a dicséretet, a bókokat, az elismerést, a figyelmet, az áll-leesést stb. Elgondolkodtál egy pillanatig is azon, hogy ez rendben van-e, egészséges dolog-e?
aug. 1. 10:52
 20/55 anonim ***** válasza:
88%
Lehet, hogy elvárod, hogy megdicsérjen, de valószínűleg neki annyira nem jössz be. A legtöbb pasi is csak azért mondja, hogy a bugyiba férkőzzön. Hát neki ennyit sem kellett tennie, mert így is megkapott téged. Ennyi. És azért vicces neki, mert szórakozhat veled, mert egóból mindenre ugrasz, ha nem úgy csinál valamit, ahogy az a te fejedben lejátszódik. Csak azért mert szerinted neked az jár. Kiábrándító ez a viselkedés.
aug. 1. 10:53
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!