Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én reagálom túl, vagy másnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl, vagy másnak is rosszul esne?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akivel alakulóban vagyunk, vagy inkább voltunk. Randizgattunk, már le is feküdtünk, tök jól elvoltunk élőben. A beszélgetéseink viszont nagyon szárazak online, kb lehetetlen vele bármiről is beszélni. Nem érdeklődik, nem kérdez vissza, ha én kérdezek tőle valamit. Sokszor csak 1 emojival válaszol/reagál, amire lehetetlen visszaírni. Már ez magában nagyon bajos, de a “kedvencem”, hogy amikor küldök magamról képet sosem dicsér meg, pedig más összetenné a 2 kezét, ha ilyeneket kapna. Eddig mindenki odáig volt értük, akiknek küldtem anno. Amikor szóvátettem, hogy néha azért dicsérhetne, még kb visszatámadott, hogy nekem külső validációra van szükségem, hogy tudjam, hogy jó nő vagyok!? Hát nem bmeg, de ha már levetkőzök miatta, nem az lenne a minimum, hogy értékeli 2 jó szóval? Vagy amikor kérdezek tőle valamit, hogy emlékszel erre vagy arra, akkor “viccből”, azt mondja, hogy nem. Ez nem tudom melyik nőnek lenne vicces.🙃 Aztán, ha nem hiszem el, hogy csak viccel, és rákérdezek, hogy na mikor történt, még ő van felháborodva, meg jön ezzel a szánalmas külső validációs dumával. Ráadásul tényleg emlékezett, de akkor minek kell ilyennel viccelni, hogy nem emlékszik? Mintha tök normális dolog lenne az ellenkezőjét mondani valaminek. Ezek után nyilván annyiban hagyom az “ismerkedést”, elég volt belőle ez a pár nap, még sok is.

Vélemények? Én látom rosszul a dolgokat? 20-on évesek vagyunk, ő a fiatalabb pár évvel (lehet ez a baj).

aug. 1. 09:17
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:

#27 mert az elmond valamit az emberről, ha vele még soha nem szakítottak, ráadásul úgy, hogy csak hosszú, több éves kapcsolatai voltak.

#28 nem voltam könnyen megfektethető, ugyanis rengeteg időt, energiát és pénzt fektetett bele a randikba. De megmondtam neki, hogy részemről ez ennyi volt, tartom is magam ehhez, szóval téma lezárva.

#29 Még mindig nem egy idegenről beszélünk, hanem több hónapos ismerkedés előzte meg a szexet + évek óta ismertem. Nehéz megérteni?

aug. 1. 11:11
 32/55 A kérdező kommentje:
#30 hát van ilyen. Majd biztos hagyom magam, hogy elhordjanak mindenféle qrvának, mert több hónapos ismerkedés után lefeküdtem valakivel, ja meg azért, mert fehérneműs képeket küldtem neki.🥴 vannak bajok, és nem kicsik.
aug. 1. 11:14
 33/55 anonim ***** válasza:
73%
#25 Igen, azért lépsz ki te először, mert attól félsz, hogy kevés vagy és ez kiderül .Ezért kompenzálsz túl, hogy veled ne tehessék meg.Csak most valaki mégis megtette és megtört az önbizalmad.
aug. 1. 11:16
 34/55 A kérdező kommentje:
#33 aha igen, az 5 éves kapcsolatomban is pont ettől féltem, hogy “kiderül”.😂 mindenre van valami válasz, ha meg velem szakítottak volna, akkor meg persze az lenne a baj. Nyugodtan magyarázz bele bármit, attól még nem lesz úgy.
aug. 1. 11:18
 35/55 anonim ***** válasza:
60%
Ha egyszer a külvilág elkönyvelt mindenféle ribinek, azon te már nem fogsz sehogysem változtatni.
aug. 1. 11:19
 36/55 anonim ***** válasza:
78%
Oké
aug. 1. 11:20
 37/55 anonim ***** válasza:
73%

Jártál vele? NEM! Akkor minek mutogattad magad? Hát mert hülye vagy. Kit érdekel, hogy mióta ismerted, milyen időközben fektetett meg? Senkit az égvilágon. Azzal van baj te "zsenike" hogy mégcsak nem is jártál vele és mutogattad magad mint az instapitsák. De azok legalább pénzért csinálják míg te ingyen csináltad kérés nélkül.

Megmondta, hogy külső validációra van szükséged és én is egyetértek vele. Ide jöttél kérdést feltenni mert nem tudod, hogy jogosan, vagy se esik rosszul a viselkedése.

Felnőtt vagy és nem tudod, hogy mit csinálsz, mit tégy a jövőben.

Nevetséges és szánalmas vagy egyben.

Másokra írod, hogy biztos kalap szar az életük, de mégis ide jöttél tanácsokért. Vártam volna, hogy mindenki melléd áll.

De nem bólogathatunk mert tényleg egy szemernyi önszereteted se van! Feltűnően vágysz az elismerésre, erőlteted amit nem lehet a testeddel az eszed helyett.

Nekem mindegy, hogy mi lesz veled, neked fog fájni ha kihasználnak sorban egymás után a férfiak. Keresgélj tovább azt mutogasd magad ha egyszer az éltet és nem a lelki kapcsolódás. Hajrá!

aug. 1. 11:23
 38/55 anonim ***** válasza:
86%

Nem azzal van a baj, hogy nem hagyod magad ilyen téren, hanem azzal, hogy például ilyen "ego tuningnak" fogod fel azt, hogy ki szakított kivel, minthogyha lenne bármi jelentősége.

Meg az sem a legszimpatikusabb, ahogyan nyilatkozol az egész dologról, hogy nálad mennyire elvárt, hogy csorgassák rád a nyálukat. A legtöbb nő inkább frászt szokott kapni az ilyen férfiaktól. Egy normális bók teljesen más és az is, hogyha a kiszemelted vagy a pároddal izgatjátok egymást képekkel.

39/55 anonim ***** válasza:
75%

#31 Tényleg kicsit nagyra vagy magadtól. Most téged dobtak, na bumm! Ilyen is van, ez is eljött egyszer.

Amiket és ahogyan írsz, attól lettél ellenszenves.

40/55 A kérdező kommentje:
#35 a külvilág alatt, a gyakori kérdéses frusztrált embereket érted. Tényleg nagyon reprezentatív.😂 Na ne röhögtess. Az meg teljesen mindegy mit gondoltok ezentúl, leírtam mindent, aki szerint qrva vagyok, hát legyek, hidegen hagy.
aug. 1. 11:24
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!