Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én reagálom túl, vagy másnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl, vagy másnak is rosszul esne?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akivel alakulóban vagyunk, vagy inkább voltunk. Randizgattunk, már le is feküdtünk, tök jól elvoltunk élőben. A beszélgetéseink viszont nagyon szárazak online, kb lehetetlen vele bármiről is beszélni. Nem érdeklődik, nem kérdez vissza, ha én kérdezek tőle valamit. Sokszor csak 1 emojival válaszol/reagál, amire lehetetlen visszaírni. Már ez magában nagyon bajos, de a “kedvencem”, hogy amikor küldök magamról képet sosem dicsér meg, pedig más összetenné a 2 kezét, ha ilyeneket kapna. Eddig mindenki odáig volt értük, akiknek küldtem anno. Amikor szóvátettem, hogy néha azért dicsérhetne, még kb visszatámadott, hogy nekem külső validációra van szükségem, hogy tudjam, hogy jó nő vagyok!? Hát nem bmeg, de ha már levetkőzök miatta, nem az lenne a minimum, hogy értékeli 2 jó szóval? Vagy amikor kérdezek tőle valamit, hogy emlékszel erre vagy arra, akkor “viccből”, azt mondja, hogy nem. Ez nem tudom melyik nőnek lenne vicces.🙃 Aztán, ha nem hiszem el, hogy csak viccel, és rákérdezek, hogy na mikor történt, még ő van felháborodva, meg jön ezzel a szánalmas külső validációs dumával. Ráadásul tényleg emlékezett, de akkor minek kell ilyennel viccelni, hogy nem emlékszik? Mintha tök normális dolog lenne az ellenkezőjét mondani valaminek. Ezek után nyilván annyiban hagyom az “ismerkedést”, elég volt belőle ez a pár nap, még sok is.

Vélemények? Én látom rosszul a dolgokat? 20-on évesek vagyunk, ő a fiatalabb pár évvel (lehet ez a baj).

aug. 1. 09:17
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
70%

Azt én írtam, hogy a belsőd rohadt. De nyilván nem tartott téged többre mint egy menet ha alig írt vissza, vagy "poénból" vissza kérdezett. Amúgy nem bírsz meglenni férfi nélkül. Most is e szóban forgó pasas miatt lenézetted saját magad. Tapasztaltad, hogy nem kíváncsi rád, nem akar üzeneteket cserélni és mégis folytattad, sőt továbbmentél: provokatív képeket küldtél neki és azért kaptad fel a vizet, hogy több válaszoló vele értett egyet miszerint önbizalomhiányos vagy, mások dicsérete nélkül nem bírsz meglenni. Igaz, ha nem így lenne nem jöttél volna ide, nem akartál volna megértő, egyetértő válaszokat kapni idegen emberektől. Mindig mások helyeslésére van szükséged és ha nem úgy van ahogy elképzelted akkor támadsz, másokat sértegetsz, vagy lelépsz mert "te veled olyasmit nem lehet mivel te királykisasszony vagy" - nárcisztikus pitsa!

Szmajlíkozz még mint az idétlen pitsák szokták amikor ismétlik önmagukat mint a papagáj, hogy ők megvannak, jó az életük, de a valóságban olyan pasival erőszakoskodtál akinek csak szexre voltál jó.

aug. 1. 16:51
 52/55 A kérdező kommentje:

#51 oké.😆 előtte szingli voltam kb félévet, miután vége lett a hosszú kapcsolatomnak, pont azért, mert nem kellett senki magam mellé. Vicces, ahogy előadod, hogy mennyire tudsz mindent. Ahhoz képest, hogy csak szexre kellettem, jó sok időt, és pénzt beleáldozott a randikba, szóval nekem így is megérte, mert jól éreztem magam vele. Kicsit sem erőszakoskodtam vele, ugyanis miután a képeket nem értékelte, nyilvánvalóan nem küldtem többet, és végül én zártam rövidre az egészet. Valamint ő is küldött magáról rengeteget, szóval ebben ugyanúgy benne volt.

Kezeltesd magad szerintem, mert ez az idegbeteg stílus nagyon visszataszító, főleg hogy egy idegen ember ilyet tud kiváltani belőled. Nem normális.😕

aug. 1. 17:17
 53/55 anonim ***** válasza:
84%

Na, zárjuk már rövidre: Igen, te reagáltad túl. Nekem pl. nem esne rosszul, mert kizárólag csak a szerelmemnek, párkapcsolatban küldök magamról képet.

Szerintem itt a többséget az zavarta, hogy túltolod az önimádatot, és a kérdésedben is ez a stíl a bicskanyitogató.

Ennyi.

N

aug. 2. 08:17
 54/55 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem nem reagálod túl. Tök gáz, amit a csávó művelt. Ez a kommunikáció a részéről nagyon nem működik. Egy képre is simán lehetne egy normális visszajelzést küldeni, nem értem, hogy miért esett ez nehezére. Én örülnék a képeknek a helyében. Ez a visszatámadás dolog is nagyon gyerekes.

Jobban jársz, ha keresel inkább egy normális, érettebb pasit.

28F

aug. 2. 18:58
 55/55 anonim ***** válasza:
61%

Neked az a bajod hogy sajnálatodra jött egy értelmes csávó, aki felismeri hogy mennyire felszines vagy és ő nem vevő erre. Ezek szerint sokkal magasabb szinten van intelligenciában, de ezt sosem fogod megérteni. Lehet azt sem amiről írok, de szerintem pár válaszoló fogja érteni, hiszen nem egy próbálta neked elmagyarazni a lényeget, de nem jött át.

Azért minden jót!

aug. 2. 20:23
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!