Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl, vagy másnak is rosszul esne?
Van egy férfi, akivel alakulóban vagyunk, vagy inkább voltunk. Randizgattunk, már le is feküdtünk, tök jól elvoltunk élőben. A beszélgetéseink viszont nagyon szárazak online, kb lehetetlen vele bármiről is beszélni. Nem érdeklődik, nem kérdez vissza, ha én kérdezek tőle valamit. Sokszor csak 1 emojival válaszol/reagál, amire lehetetlen visszaírni. Már ez magában nagyon bajos, de a “kedvencem”, hogy amikor küldök magamról képet sosem dicsér meg, pedig más összetenné a 2 kezét, ha ilyeneket kapna. Eddig mindenki odáig volt értük, akiknek küldtem anno. Amikor szóvátettem, hogy néha azért dicsérhetne, még kb visszatámadott, hogy nekem külső validációra van szükségem, hogy tudjam, hogy jó nő vagyok!? Hát nem bmeg, de ha már levetkőzök miatta, nem az lenne a minimum, hogy értékeli 2 jó szóval? Vagy amikor kérdezek tőle valamit, hogy emlékszel erre vagy arra, akkor “viccből”, azt mondja, hogy nem. Ez nem tudom melyik nőnek lenne vicces.🙃 Aztán, ha nem hiszem el, hogy csak viccel, és rákérdezek, hogy na mikor történt, még ő van felháborodva, meg jön ezzel a szánalmas külső validációs dumával. Ráadásul tényleg emlékezett, de akkor minek kell ilyennel viccelni, hogy nem emlékszik? Mintha tök normális dolog lenne az ellenkezőjét mondani valaminek. Ezek után nyilván annyiban hagyom az “ismerkedést”, elég volt belőle ez a pár nap, még sok is.
Vélemények? Én látom rosszul a dolgokat? 20-on évesek vagyunk, ő a fiatalabb pár évvel (lehet ez a baj).
Senki nem írta, hogy qrva vagy. Még mondatokat értelmezni se tudsz. Azt írták, hogy azt hiszi rólad a férfi, hogy az vagy mert könnyen adod magad miközben nem kért képeket. De ha kért is volna akkor sem kellett volna eleget tenni neki.
Hogyan akarsz te normális párkapcsolatban lenni ha magamutogatás megy, arra verted a nem létező farkad, hogy csorgatta volna a nyálát. Nem beszélgetett veled és bedobtad a tested. Ez kiakasztó.
Azt hitted, hogy hirtelen majd megváltoztatja a véleményét és teperni fog.
Gáz vagy. Hiába nem tetszik.
Szeret manipulálni.A képekkel nincs baj,én is küldtem ndm egybek,ugyanúgy kaphatnék komoly és laza kapcsolatra bárkit,ha akarnék.
Lehet,hogy az online kommunikáció se az erőssége.Nekem kixsit halvérűnek tűnik.
#44 leírtam rengetegszer, hogy ezt az egy esetet leszámítva, csakis kizárólag több éves kapcsolataim voltak. Tehát ez, hogy csak szexkapcsolataim lesznek egyáltalán nem állja meg a helyét, valójában ez volt a kivétel.
Nem csak, hogy jó úton vagyok, hogy eltávolítsam magamtól ezt a férfit, hanem ez már órákkal ezelőtt konkrétan megtörtént. Olyan kinézetem és kisugárzásom van, hogy rajonganak értem a férfiak szinte kivétel nélkül, ezt most túlzás nélkül mondom. Idegenek jönnek oda hozzám megdicsérni, ráadásul nők is. Aki meg nem rajong eléggé, az pont erre a sorsa jut, mint a kérdésben szereplő úriember, aztán jöhet a következő.
Nyilván tudom, hogy bennem is van hiba, pl hiú vagyok és elvárom a folytonos figyelmet, odaadást, ha meg nem kapom meg rögtön továbbállok, ahogy ez most is megtörtént.
Továbbá mint látod neked normális stílusban írok, mert te is normálisan írtál, de aki betámad, meg rajtam vezeti le a frusztrációját azzal egyértelmű, hogy nem leszek nyájas.
De miert frusztralt az, aki nem ert veled egyet?
Nem ertem. Plusz kit erdekel, hany tobb eves kapcsoladot volt? Nem szamit, mert jelenleg is egyedul vagy.
Már meg se haragudj, de annyira világított rá majdnem mindenki, hogy ez a pasas maximum újból csak ágyba vinne és ha nem kellesz valakinek igazán akkor nem kéne a tested áruba bocsátani a saját magad érdekében! Ennyi történt. Jót akartak neked egy rakáson a válaszolók, de te azt akartad, hogy mindenki nekiálljon lehordani a pasit, hogy te jobban érezd magad és persze, hogy téged pátyolgassunk, hogy te szegény. De mivel nem úgy történt el kezdted, hogy mennyire frusztrált némelyik hozzászóló, mennyire nem ér semmit az élete holott jó tanácsokat írtak.
A legjobb az egészben, hogy felvágsz azzal, hogy téged meg akarnak dugni a férfiak, hogy te vetsz mindig véget a kapcsolataidnak. Nem lennék ilyesmire büszke. Jól írta a #48 előttem. Te tényleg személyiségzavaros vagy, nagyon nárcinak tűnsz. Nem meglepő, hogy nem működött egyetlenegy párkapcsolatod sem, szingli vagy és haragszol az igazságért, a pasasra aki szintén megmondta a frankót miszerint a külsődnek élsz miközben belülről rohadt vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!