Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl, vagy másnak is rosszul esne?
Van egy férfi, akivel alakulóban vagyunk, vagy inkább voltunk. Randizgattunk, már le is feküdtünk, tök jól elvoltunk élőben. A beszélgetéseink viszont nagyon szárazak online, kb lehetetlen vele bármiről is beszélni. Nem érdeklődik, nem kérdez vissza, ha én kérdezek tőle valamit. Sokszor csak 1 emojival válaszol/reagál, amire lehetetlen visszaírni. Már ez magában nagyon bajos, de a “kedvencem”, hogy amikor küldök magamról képet sosem dicsér meg, pedig más összetenné a 2 kezét, ha ilyeneket kapna. Eddig mindenki odáig volt értük, akiknek küldtem anno. Amikor szóvátettem, hogy néha azért dicsérhetne, még kb visszatámadott, hogy nekem külső validációra van szükségem, hogy tudjam, hogy jó nő vagyok!? Hát nem bmeg, de ha már levetkőzök miatta, nem az lenne a minimum, hogy értékeli 2 jó szóval? Vagy amikor kérdezek tőle valamit, hogy emlékszel erre vagy arra, akkor “viccből”, azt mondja, hogy nem. Ez nem tudom melyik nőnek lenne vicces.🙃 Aztán, ha nem hiszem el, hogy csak viccel, és rákérdezek, hogy na mikor történt, még ő van felháborodva, meg jön ezzel a szánalmas külső validációs dumával. Ráadásul tényleg emlékezett, de akkor minek kell ilyennel viccelni, hogy nem emlékszik? Mintha tök normális dolog lenne az ellenkezőjét mondani valaminek. Ezek után nyilván annyiban hagyom az “ismerkedést”, elég volt belőle ez a pár nap, még sok is.
Vélemények? Én látom rosszul a dolgokat? 20-on évesek vagyunk, ő a fiatalabb pár évvel (lehet ez a baj).
#16 haha vicces vagy, csak hosszú kapcsolataim voltak, többek között egy 5 éves is. Ez volt az egyetlen amiből nem lett kapcsolat. Kapcsolatban meg miért ne küldözgethetnék magamról képeket?
Bírom az ilyen megmondó embereket, akik félinformaciók alapján ítélkeznek, közben az életük egy kalap szar.
#21:
Kapcsolatban nyugodtan küldj képeket ha nem tartasz attól, hogy szakítás után felrakja a netre. De ezzel a pasassal nem jársz és mégis mutogattad magad. Nem(csak) attól könnyűvérű valaki, hogy szexel boldog-boldogtalannal hanem azért, hogy könnyen ész nélkül belemegy, sőt kezdeményez dolgokat ismeretlen férfiakkal. Idegen számodra hiába "ismered" látásra, pár tali által. Azt hitted, hogy majd vége lesz és látod, hogy kibabrált veled. Ki is fog mert téged a női hiúság, egó vezérel az egészséges emberi méltóság helyett. Majd meglátod, hogy rá fogsz fizetni jussunk majd eszedbe mindannyian, hogy írtuk hogy csak szexre vagy jó számára.
Nagyon ellenszenves nő vagy..
Én nem vagyok frusztrált, mielőtt ezzel jönnél, de ne csodálkozz, hogyha valakinek csak a szexre fogsz kelleni a későbbiekben is, vagy igazából csak azért mutatnak érdeklődést, mert jól nézel ki.
Ez engem inkább bántana, de látszólag te meg ezt élvezed.
Persze még az is egy opció, hogy direkt provokálod az embereket itt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!