Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én reagálom túl, vagy másnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl, vagy másnak is rosszul esne?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akivel alakulóban vagyunk, vagy inkább voltunk. Randizgattunk, már le is feküdtünk, tök jól elvoltunk élőben. A beszélgetéseink viszont nagyon szárazak online, kb lehetetlen vele bármiről is beszélni. Nem érdeklődik, nem kérdez vissza, ha én kérdezek tőle valamit. Sokszor csak 1 emojival válaszol/reagál, amire lehetetlen visszaírni. Már ez magában nagyon bajos, de a “kedvencem”, hogy amikor küldök magamról képet sosem dicsér meg, pedig más összetenné a 2 kezét, ha ilyeneket kapna. Eddig mindenki odáig volt értük, akiknek küldtem anno. Amikor szóvátettem, hogy néha azért dicsérhetne, még kb visszatámadott, hogy nekem külső validációra van szükségem, hogy tudjam, hogy jó nő vagyok!? Hát nem bmeg, de ha már levetkőzök miatta, nem az lenne a minimum, hogy értékeli 2 jó szóval? Vagy amikor kérdezek tőle valamit, hogy emlékszel erre vagy arra, akkor “viccből”, azt mondja, hogy nem. Ez nem tudom melyik nőnek lenne vicces.🙃 Aztán, ha nem hiszem el, hogy csak viccel, és rákérdezek, hogy na mikor történt, még ő van felháborodva, meg jön ezzel a szánalmas külső validációs dumával. Ráadásul tényleg emlékezett, de akkor minek kell ilyennel viccelni, hogy nem emlékszik? Mintha tök normális dolog lenne az ellenkezőjét mondani valaminek. Ezek után nyilván annyiban hagyom az “ismerkedést”, elég volt belőle ez a pár nap, még sok is.

Vélemények? Én látom rosszul a dolgokat? 20-on évesek vagyunk, ő a fiatalabb pár évvel (lehet ez a baj).

aug. 1. 09:17
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:

#16 haha vicces vagy, csak hosszú kapcsolataim voltak, többek között egy 5 éves is. Ez volt az egyetlen amiből nem lett kapcsolat. Kapcsolatban meg miért ne küldözgethetnék magamról képeket?

Bírom az ilyen megmondó embereket, akik félinformaciók alapján ítélkeznek, közben az életük egy kalap szar.

aug. 1. 10:54
 22/55 anonim ***** válasza:
100%
Szóval bebizonyosodott hogy még le akar veled feküdni párszor.
aug. 1. 10:55
 23/55 anonim ***** válasza:
78%
#13 is jól írta, tényleg nagyon olcsó "nő" vagy és persze, hogy visszakúszik megdugni téged párszor míg nem akad tőled sokkal jobb, normálisabb nő számára. Ürítésre a megfelelő alany vagy lássuk be. Egyáltalán nem akar veled csevegni, direkt provokál és mivel tudja, hogy mennyire nincs önbecsülésed így ki is használ téged. Ráadásul még ostoba is vagy. Légy büszke magadra. Elérted, hogy többször is megkúrjon mint egy kurwát csak annyi különbséggel, hogy ingyen fogja csinálni. XD
aug. 1. 10:56
 24/55 anonim ***** válasza:
82%
#18 Lehet csak azért kúszik vissza, hogy ő dobhasdon téged. Teljesen ellentmond az eddigi megnyilvánulásainak. Szóval vagy manipulált vagy csak szórakozik veled.
aug. 1. 10:57
 25/55 A kérdező kommentje:
#22 hát az a hajó már elúszott. Engem senki nem szokott és nem is fog kioffolni, én vagyok az aki először kilép a kapcsolatokból, nem hogy az ilyen kavarós viszonyból. Először és utoljára történt ilyen, megbántam azt is, hogy szóbaálltam vele, de jön ő még az én utcámba ez biztos.
aug. 1. 10:59
 26/55 A kérdező kommentje:
#23 te miről beszélsz? Egyszer feküdtünk le. Fhu de szar életed van neked is.🥲
aug. 1. 11:01
 27/55 anonim ***** válasza:
89%
Miert olyan lenyeges, hogy csak te hagyj ott mindenkit ? Ezt mondnuk nem ertem. Nem birja az egod vagy mi? Veletlen sem lehet olyan, hogy esetleg valaki nem teged keresett?
aug. 1. 11:01
 28/55 anonim ***** válasza:
87%
Persze, hogy visszakúszna.Ingyen punciért szinte mindegyik, de ettől még ugyanúgy szarba sem fog továbbra sem nézni.Csak egy könnyen megfektethető pina maradsz neki a jövőben is.
aug. 1. 11:02
 29/55 anonim ***** válasza:
89%

#21:

Kapcsolatban nyugodtan küldj képeket ha nem tartasz attól, hogy szakítás után felrakja a netre. De ezzel a pasassal nem jársz és mégis mutogattad magad. Nem(csak) attól könnyűvérű valaki, hogy szexel boldog-boldogtalannal hanem azért, hogy könnyen ész nélkül belemegy, sőt kezdeményez dolgokat ismeretlen férfiakkal. Idegen számodra hiába "ismered" látásra, pár tali által. Azt hitted, hogy majd vége lesz és látod, hogy kibabrált veled. Ki is fog mert téged a női hiúság, egó vezérel az egészséges emberi méltóság helyett. Majd meglátod, hogy rá fogsz fizetni jussunk majd eszedbe mindannyian, hogy írtuk hogy csak szexre vagy jó számára.

aug. 1. 11:02
 30/55 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon ellenszenves nő vagy..

Én nem vagyok frusztrált, mielőtt ezzel jönnél, de ne csodálkozz, hogyha valakinek csak a szexre fogsz kelleni a későbbiekben is, vagy igazából csak azért mutatnak érdeklődést, mert jól nézel ki.

Ez engem inkább bántana, de látszólag te meg ezt élvezed.

Persze még az is egy opció, hogy direkt provokálod az embereket itt.

aug. 1. 11:05
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!