Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezért van az, hogy nem nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Simon Petrikov kérdése:

Ezért van az, hogy nem nagyon tudnak a nők jó ismerkedési tanácsokat adni a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Azért, mert a nők reflexből olyan tanácsokat adnak, amik csak akkor jók, ha már a kezdettől fogva kap jelt a férfi, hogy a nő vevő ismerkedésre?

tegnapelőtt 13:44
 1/7 A kérdező kommentje:
Más szóval, mert a női tanácsok főleg arról szólnak, hogy hogyan érhet a férfi célba, nem arról, hogy hogyan kerülhet számításba?
tegnapelőtt 13:46
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Pl milyen tanácsokat adnak?

Ezen az oldalon sok férfi kér tanácsot pont erre, és a nők olyanokat irnak, hogy a férfinak össze kéne szednie magát (adjon a külsejére, küzdje le a szociális fóbiáját, mozduljon ki, legyenek hobbijai, legyen valami életcélja stb stb)

Ezekről a tanácsokról beszélsz?

Ha igen, akkor szerinted milyen tanácsokat kéne adniuk?

tegnapelőtt 14:00
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Ronda férfit mégis milyen tanáccsal kéne ellátni?!
tegnapelőtt 14:12
 4/7 anonim ***** válasza:
33%

Klasszik, temaba vag:

[link]

40F truecel

tegnapelőtt 14:25
 5/7 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: ezek végül is jobb tanácsok az átlag női tanácsoknál, amik kb. ilyen nesze semmi, fogd meg jól tanácsok, de úgy tűnik, hogy ahhoz, hogy egy nő ilyen jobb tanácsokat adjon, először fel kell mérgelődnie azon, amit egy férfi mond/ír, és csak utána ad ilyen jobb tanácsokat a férfi szidásával egy huzamban. Gyakorlatilag úgy jön le, hogy a nők először udvariasságként veszik a nem őszinte tanácsadást, viszont ha feemérgelődnek, akkor őszintévé válnak, viszont akkor már szinte mindig szidással, sértegetéssel együtt jár az őszinte tanács.
tegnapelőtt 14:26
 6/7 anonim ***** válasza:
93%

"Azért, mert a nők reflexből olyan tanácsokat adnak, amik csak akkor jók, ha már a kezdettől fogva kap jelt a férfi, hogy a nő vevő ismerkedésre?"

Mert az ismerkedésnek ez a definíciója. Mindkét félnek akarnia kell ismerkedni. Nem át kell baszni a másikat, hogy az általad alakított képnek bedőljön.

Szerinted engem érdekel, melyik pasi milyennek akar látni? Ha most kiírnék egy kérdést, hogy hogyan lehet pasizni, kapnék olyan tanácsokat, amiket soha nem fogadnék meg, mert nem én vagyok.

Viszont sok férfi meg nem tudja, ő kicsoda, ezért kényszernek élik meg, ha konkrétan elmondod, milyen legyen, vagy csak azt, te milyet keresel.

tegnapelőtt 14:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
#5 Oké de még mindig nem tudom hogy milyen tanácsokról beszélsz. Szó szerint nem tudom, nem csak fel akarlak húzni, vagy ilyesmi. Szerintem könnyebb lenne válaszolni a kérdésedre ha leírnád, hogy mivel van pontosan problémád, mert most csak találgatni tudunk/tudok.
tegnapelőtt 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!