Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért van az, hogy nem nagyon tudnak a nők jó ismerkedési tanácsokat adni a férfiaknak?
Pl milyen tanácsokat adnak?
Ezen az oldalon sok férfi kér tanácsot pont erre, és a nők olyanokat irnak, hogy a férfinak össze kéne szednie magát (adjon a külsejére, küzdje le a szociális fóbiáját, mozduljon ki, legyenek hobbijai, legyen valami életcélja stb stb)
Ezekről a tanácsokról beszélsz?
Ha igen, akkor szerinted milyen tanácsokat kéne adniuk?
"Azért, mert a nők reflexből olyan tanácsokat adnak, amik csak akkor jók, ha már a kezdettől fogva kap jelt a férfi, hogy a nő vevő ismerkedésre?"
Mert az ismerkedésnek ez a definíciója. Mindkét félnek akarnia kell ismerkedni. Nem át kell baszni a másikat, hogy az általad alakított képnek bedőljön.
Szerinted engem érdekel, melyik pasi milyennek akar látni? Ha most kiírnék egy kérdést, hogy hogyan lehet pasizni, kapnék olyan tanácsokat, amiket soha nem fogadnék meg, mert nem én vagyok.
Viszont sok férfi meg nem tudja, ő kicsoda, ezért kényszernek élik meg, ha konkrétan elmondod, milyen legyen, vagy csak azt, te milyet keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!