Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ennek a furcsa viselkedésnek az oka?
2x fordult már ez elő.
Ha nála voltam akkor olyan fáradt, kedvetlen, álmos, nagyon kedve sincs beszélgetni stílusú lesz. Amint elmegyek tőle pedig egyből eltűnik 1-2-3 órára aztán amint visszaír egyből teljesen más, mint akinek hírtelen elszállt az összes fentebb felsorolt baja. Néha olyan mintha nem is ő írna ilyenkor. Teljesen más hangulat, szóhasználat, emoji mint ami megszokott tőle. Ha felhívom akkor ott is ugyanilyen csak úgy nevetgél néha random vagy ilyesmi (alkoholt, drogot nem használ).
Ha megkérdezem, hogy most mi ez a hírtelen váltás akkor annyit mond, hogy “nem tudom, jó kedvem lett”. Ha erre is rákérdezek, hogy mitől így hírtelen akkor a válasz az rá, hogy “nem tudom”.
Pl. Ezek után tegnap felhív este, hogy nincs e kedvem visszamenni, én mondom kapok az alkalmon megnézem, hogy most tényleg mi lelhette vagy látok e rajta valamit, hogy mi ennek a fura viselkedésnek az oka. Mire odaértem visszavett ebből a stílusból és csak úgy érdekesen rám nézett/mosolygott néha aztán visszatért abba a csendes verzióba, mindez kb. 10 perc leforgása alatt..
Ezt tényleg nem értem, hogy mi lehet…
Unalmas nem vagyok az biztos, viccelődök is eleget, soha nem unt rám még senki.
Más ötletem egyenlőre nincs minthogy jár hozzá ilyenkor valaki aztán feldobja az “új, nem megszokott” stílus.
Ma reggel is volt ez a fáradt vagyok aludni akarok még dolog (magyarán szerintem jelez, hogy mehetnék már és egyedül akar lenni). Pedig utolsó napunk lett volna az elkövetkezendő 2 hétben… El is jöttem de persze nem alszik, takarít-mos meg ilyenek elmondása szerint. Kíváncsi leszek lesz e most ez a eltűnik órákra és mintha nem is ő lenne dolog…
2
Hááát nem, akkor nem csak írásban mutatna mást. Ha ilyen csillagjegyes dologra gondoltál akkor arra is nem a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!