Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedett furán?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedett furán?

Figyelt kérdés

Fura kérdés lesz.

Ha egy lány egyfolytában izeg mozog a jelenlétembe látványosan (nem bír elülni) állandóan mocorog az mit jelent? Mindig a haját babrálja meg ilyenek és tényleg olyan mint ha sajt kukac lenne benne állandóan mozog meg ilyenek. Nem értem miért. Mellettem ül a kocsiba és nem értem miért. Én ültem az ő kocsijába. Tudom buta kérdés de nem értem ezt. Ő mondta üljek be elvisz a megállóig. Azt vettem észre hogy egyfolytában mozgott. Eléggé észrevehető volt.

Rájött az 5 perc? Máskor sose csinálta amikor meglátott. Csakxakkor mikor mellette ültem a kocsijába. Van párja amúgy állítólag....

2023. jan. 18. 11:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Pisilnie kellett.
2023. jan. 18. 11:58
 2/14 Kései Sirató ***** válasza:
51%
Vagy pisilnie kellett, vagy érezte, vagy megjött neki és kezd vérezni és ez kellemetlen, ilyenkor izeg-mozog egy nő.
2023. jan. 18. 12:00
 3/14 A kérdező kommentje:
Egyik sem. Egyik pillanatban a másikra nem hiszem hogy menstruált volna. Pisilni meg tuti nem mert elszökött előtte menni wc-re
2023. jan. 18. 12:11
 4/14 A kérdező kommentje:
Elszokott * átírta a teló
2023. jan. 18. 12:11
 5/14 anonim ***** válasza:
62%

Akkor leírom amit hallani szeretnél.

Olyan ősi, szinte már ösztöni szexuális vágy öntötte el a testét irántad, hogy nem tudta tűrtőztetni magát, a kéj átvette a teste felett az irányítást és nem bírt magával és ő maga is meglepődött, hogy ilyen elemi hatással vagy rá szexuálisan.

Minden bizonnyal ez történhetett. Miután kiszálltál az autóból, feltehetőleg abban a másodpercben magához is nyúlt.

2023. jan. 18. 12:22
 6/14 anonim ***** válasza:
60%
Nem lett volna egyszerűbb ezt tőle megkérdezni? Számos oka lehet, hogy ezt csinálta. Kezdve attól, hogy pisilnie kellett, azon át, hogy alapból ilyen mozgó típus vagy zavarban volt, mert tetszel neki.
2023. jan. 18. 12:22
 7/14 anonim ***** válasza:
92%
Sok az energiája, vagy túl sok feszültség, stressz érte aznap.
2023. jan. 18. 12:28
 8/14 anonim ***** válasza:
39%
Mikor dugtatok?
2023. jan. 18. 12:28
 9/14 anonim ***** válasza:
81%
Attól, hogy nem hiszed, még a menstruáció megjöhet egyik pillanatról a másikra :D Lehet, hogy nem maga a mensi jön meg azonnal, hanem az érzés, hogy basszus. :) Aki gyógyszert szed, az számít rá, aki nem, annak marad a számolgatás, és hol elfelejti, hogy mikor jön, vagy számon tartja :)
2023. jan. 18. 12:32
 10/14 anonim ***** válasza:
74%
Te mégis honnan tudod, hogy nem menstruált? Kavartok vagy mi?
2023. jan. 18. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!