Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek normális dolog? Ez szokás a férfiaknál?
Sziasztok! 18 éves vagyok, idén érettségizem, egy ilyen cukrászda-pékség szerű helyen dolgozom pultosként minden nap. Van egy pasi, szerintem olyan 20 és 30 között lehet, de összekavaró, mert viszonylag elegánsan öltözik, de tetovált, divatos haja van meg ilyesmi. Minden nap be szokott jönni ebédidőben, gondolom valahol a környéken dolgozik. Az elmúlt két hétben szerintem flörtölt velem, de nem igazán szimpatikus módon. Mesélte, hogy most újították fel a lakását és mondta hogy megnézhetném. Meg egyszer kérdezte, hogy szeretem-e a kutyákat és mondta, hogy szívesen behozná a kutyáját megmutatni nekem, meg minden ilyesmi.
De a legfurább ma volt. Amikor nincs vendég én a pult mögött szoktam olvasni, mikor bejönnek, köszönnek, azt hallom és akkor nyilván állok rendelkezésre. De ő ma köszönés nélkül jött be, és nem tudom pontosan meddig, de a pult fölött áthajolva nézte ahogy olvasok. Nem mondott semmit, szerintem direkt próbált “lopakodni”. Nagyon fura volt. Mikor felnéztem láttam, hogy ott mosolyog, és akkor gyorsan letettem a könyvet és elnézést kértem, hogy nem vettem észre, de nagyon furcsa a viselkedése. Mikor odaadta a pénzt így megfogta a kezem és ilyen mélyen a szemembe nézett. Alig bírtam kiszabadítani a kezem, a visszajárót meg már csak így “beleöntöttem” a kezébe. A múltkor pont kint volt szüneten az egyik cukrász lány, és szerinte is nagyon furcsa amit csinál. Szerintetek mit csináljak? Nem akarok tőle semmit.
Ez nem flörtölés, ez zaklatás. Kicsit pszicho a hapsi. Egy vadidegen vásárló ne lopakodjon és figyelje csendben az eladót, mert nem vicces, inkább ijesztő, valamint ne taperolja kezét főleg úgy, hogy alig engedi kihúzni.
Nem, normális férfiak nem így viselkednek. Ez egy barom.
Szinte látom magam előtt az arcod, mikor zavar nélkül visszamagáz.
Erős alapozó ajánlok, talán nem látszik majd mennyire leszel vörös.😀
Ez túlmegy a határon, mert neked kellemetlen és nem vagytok egyforma viszonyban, nem tudsz elmenni onnan.
Jobb, ha hárítasz, hogy sajnálod, de nem tudod megnézni a házát se most, se semmikor és a cicákat szereted. Nehéz ennyi idősen jól válaszolni. De neked ez a munkahelyed, tartsa tiszteletben. Egyébként meg akar farkalni. Ahogy olvasom, sztem nem csak téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!