Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kellek egy normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek egy normális férfinak sem, és miért csak az ilyen elmebeteg férfiaknak kellenék?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok. A normális férfiak már rég foglaltak, én meg már kifutottam az időből?
2019. júl. 8. 21:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
56%
Ugyanettől félek én is, csak fordított nemekkel. Esetleg egy kávé...? :D
2019. júl. 8. 21:53
 2/14 anonim ***** válasza:
66%
Mit értesz elmebeteg ferfi alatt, le mert szólítani esetleg az utcán? :)
2019. júl. 8. 21:59
 3/14 A kérdező kommentje:
Azt aki nagyon tapad, már túlságosan is, mindig megkérdezi mit csinálok stb.
2019. júl. 8. 22:07
 4/14 anonim ***** válasza:
59%

Csak a nemnormálisak szabadok kérdező, nyugodtan magadra veheted :D

32/f

2019. júl. 8. 22:08
 5/14 anonim ***** válasza:
38%

Talán te sem vagy az a hu de jo fej csaj... azert nem kellesz a normális férfiaknak! Tudod egy normális férfinak normális barátnő kell nem pedig egy vinyogo álszent feminista akinek az értek rendje 0....

Persze ha nem ilyen vagy akkor csak szimplán rossz ember ismerő vagy naiv de persze azert erre kisebb az esély mert mint írtam akkor a normális férfiak mar reg kifogytak volna....

2019. júl. 8. 22:08
 6/14 anonim ***** válasza:
III azaz elso! Nálad az a baj hogy súlyos szociológiai és mentális problémák (főleg önértékelés) vannak szoval igy adott hogy a kérdezőnek is...
2019. júl. 8. 22:10
 7/14 anonim ***** válasza:
Az honnan derült ki, hogy a kérdező milyen ember? Meg hogy feminista? Mi van srácok ráültetek a düh-vonatra?
2019. júl. 8. 22:44
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha megengeded, hogy néha fingjak a szobádban, akkor elveszlek. Deal? 31F
2019. júl. 8. 22:49
 9/14 anonim ***** válasza:
42%
Mert az ugyanolyan hulladékokat vonzod be mint amilyen te is vagy.
2019. júl. 9. 01:26
 10/14 anonim ***** válasza:

"miért csak az ilyen elmebeteg férfiaknak kellenék?"

Milyen?

2019. júl. 9. 04:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!