Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet a hűség fétis?
Addig a pillanatig érdekel egy férfi, amíg ki nem derül, hogy foglalt. Attól a perctől nem tudok rá férfiként tekinteni, hiába udvarol. Akkor se, ha addig tetszett és vonzódtam hozzá.
Ugyanez van, ha az derül ki, hogy több félrelépése volt. Elszáll az érdeklődésem.
Egy régi felrelèpés esetén még talán adok esélyt az ismerkedésre, de már akkor se vagyok olyan lelkes.
Ez természetesen nálam is így van: kapcsolatban hűséges vagyok. Semmi csak egy csók, semmi internetes flört, igényem sincs rá. Ha a kapcsolat nem menthető, akkor gond nélkül szakítok, nem esek kétségbe, hogy szingli leszek.
Egyre inkább azt látom, hogy ezzel a gondolkodással teljesen egyedül vagyok, és a legtöbb ember szerint nem normális, hogy nekem ENNYIRE fontos a hűség.
Lehet, hogy nekem ez a fétisem? Ha nem találom meg az ennek megfelelő partnert, inkább évekig is egyedül maradok.
Nem, ez teljesen normális dolog, és nem vagy egyedül ezzel.
F35
Én tök ugyanígy vagyok, de nem gondolom fétisnek.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!