Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy a lányok alváshoz a párjuk pólóját szívesen viselik?
Ez úgy tűnik,mint ha bizonyos fétis látnának a párjuk pólójában.Ha egy ffi pl. a párja fehérneműjében aludna,(bugyi,kombiné,top),az biztosan nem lenne normális.A véleményetekre lennék kíváncsi.Privátban is írhattok.
27F.
Hát én azért szeretek a barátom pólójában aludni, mert kényelmes, ugye ő szélesebb és olyan illata van, mint neki szokott❤️
Ezért úgy érzem, mintha ő lenne mellettem. De ez nem fétis meg semmi ilyesmi szerintem, csupán szeretet
Szivem, azért a bugyi/fehérnemű teljesen más... Intim dolog...
Az amúgy se egészséges, ha más is hordaná.
Egy nagyobb póló pedig mintha hálóing lenne.
Olykor én csak akkor vettem fel, ha nem akartam felöltözni és pl wc re kellett kimennem.
De amúgy meztelenül alszom, mert irritál a ruha alváskor.
25/n
Utolsó.
Nincsennek tangáim a szekrénybe,sőt a párom csipkés bugyijait sem venném fel.De,néha a bikinijei közül egyet-egyet felpróbáltam.Volt,hogy úgy aludtam el,hogy rajtam volt.Tényleg nem olyan kényelmes,mert elöl szűk.Utcára sem venném fel.De,szexuálisan felizgatott és volt,hogy úgy maszturbáltam. Az ejakulációm után persze levetettem.Erről a párom is tud.Ő is maszturbált az én boxeremben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!