Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy a lányok alváshoz a párjuk pólóját szívesen viselik?
Figyelt kérdés
Ez úgy tűnik,mint ha bizonyos fétis látnának a párjuk pólójában.Ha egy ffi pl. a párja fehérneműjében aludna,(bugyi,kombiné,top),az biztosan nem lenne normális.A véleményetekre lennék kíváncsi.Privátban is írhattok.
27F.
2018. jan. 25. 16:17
11/12 anonim válasza:
Én mindig nagyon nagy pólókban alszom, ha otthon vagyok és ha páromnál akkor is. Akkor szoktam tőle kérni ha én nem viszek alvósruhát. És egyébként igen, nők is lehetnek fetisiszták. Én is az vagyok.
12/12 anonim válasza:
Én nem csak alváshoz hordom a barátom ruháit. Ha otthon vagyunk néha felveszem az egyik pulcsiját. Mert érzem az illatát, jó érzés, hogy tudom ez az ő ruhája ő szokta hordani hozzá tartozik ez a ruha db és kicsit most én is ez által. Nem lehet ezt megmagyarázni. De még kényelmes is. Nekem alapból vannak otthonra nagyobb felsőim. És a barátom imádja a ruháiban vagyok otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!