Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha valaki nem emlékszik kisebb részletekre(férfi) amit említett magáról régebben nekem, pl hogy nem szereti ezt vagy azt, akkor azt jelenti hogy nem is érdekli igazán a beszélgetés?Vagy ez normális férfiaknál hogy nem emlékeznek minden részletre?
Én nő vagyok, de sajnos ugyanilyen. Az még a kisebbik gond, hogy a magamról mondott dolgokat elfelejtem, de előfordul, hogy a másik által mondottakat is, hiába érdekel engem a beszélgetés. Egyszerűen ilyen típus vagyok, de attól még tudnak érdekelni az emberek és kapcsolatban sem vagyok nemtörődöm, szóval kérlek ne ásd el magadban szegényt. :D
Egyébként a magamról mondott dolgokat azért jegyzem meg kevésbé, mert ha beszélgetek valakivel, nem magammal és azzal foglalkozom, hogy én mit mondok, hanem a másik érdekel. (És ez ugye nálam elég sok figyelmet igényel önmagában is) Amíg nem mond magának ellent, nincsen gond, mert akkor nem azért nem emlékszik, mert hazudott. (Azért vedd figyelembe, hogy az is természetes, ha kicsit máshogy emlékszik dolgokra idő elteltével, vagy másik részét emeli ki egy adott dolognak, de alapvetően ha igazat mond, ugyanaz a kerek egész jön ki belőle.)
"Egyébként a magamról mondott dolgokat azért jegyzem meg kevésbé, mert ha beszélgetek valakivel, nem magammal és azzal foglalkozom, hogy én mit mondok, hanem a másik érdekel."
Jójó bizonyos dolgokat elfelejt az ember. De hogy azt elfelejtse, hogy pl mond magáról egy konkrét dolgot mittudomém, hogy "szeretek ejtőernyőzni", azt elfelejti bárki??
Hát ha azok a dolgok rád jellemzőek, te tudod, hogy szereted, akkor hogyan felejthetnéd el??? Ez nonszensz.
Nem rosszból, csak tényleg nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!