Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ennyi csalódás után is csodálója egyes férfiaknak? Normális ez?

Figyelt kérdés
Annyit csalódtam, többször elhatároztam, hogy nem lesz kapcsolatom. Most már nehezen engedek egy férfit a közelembe is.. mégis végtelenűl szeretem őket...a semmiért.. egy kedves mosoly, egy gyengéd érintés és totál kész vagyok. Most is olvastam egy kérdést egy pasival kapcsolatban, azt se tudom, hogy néz ki de kb átfut rajtam az izgatottság.. mi a fene ez? Miért látom istennek ezeket a pasikat? Mert kb olyan érzés...
2017. szept. 22. 22:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Az ösztönöket nehéz kordában tartani.
2017. szept. 22. 22:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez van kérdező! :D
2017. szept. 22. 22:31
 3/6 A legrosszabb ***** válasza:
Passz, nem tudom. Én az utcán is így szoktam a csajokra nézni: [link]
2017. szept. 22. 22:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Elhatározni nem lehet, csak hozol egy döntést az aktuális állapotodnak megfelelően, az állapot következménye, hogy nem engeded közelebb, de attól még, hogy ilyen állapotban vagy, más nem érdemli ki az "utálatot", csak mert az ex egy balfsz volt. Ugyan úgy vágysz mindenre, amit csak a férfitól tudsz megkapni. Bár ez az Istenes dolog... azért ne menjünk ilyen messzire.
2017. szept. 22. 22:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Mert nem valogatsz. Azert er ennyi csalodas.

Egy kedves mosoly, erintes, es ugrasz is a kapcsolatba, ahelyett hogy megismerned es nemi igenyeid lennenek az ismeretlenek fele iranyulo izgatottsagon kivul is.

2017. szept. 23. 00:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert ti nők nem vagytok képesek racionálisan gondolkodni, különösen ha férfiakról van szó.
2017. szept. 23. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!