Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom úgy, hogy a férfiaknak a nőkhöz is ugyanúgy kéne hozzáállniuk, mint a többi emberhez és nem kéne erőltetni ezt a csajozást?
Figyelt kérdés
Egyszerűen csak ismerkedni a nővel, nem másként kezelni, nem kéne taktikázni. Észrevettem, hogy sokan másként állnak az ellentétes nemhez pedig nem kéne, mert így az ismerkedés is egyszerűbb. Anno kb. más lényként kezeltem a nőket, de szerencsére már úgy vagyok vele, hogy ugyanolyan emberek, mint mi.2017. aug. 17. 11:06
1/19 anonim válasza:
Ezt úgy hívják, hogy fejlődés. Jó lenne, ha férfitársaid is eljutnának erre a szintre. Az utolsó mondatodat külön öröm volt olvasni.
2/19 anonim válasza:
Oké. Legyünk csak barátok :D
31/f
3/19 anonim válasza:
Ennyi intelligenciával,csakis földönkívüli lehetsz! Szimpi vagy.
4/19 anonim válasza:
Három kategóriába osztom az embereket, akik nem érdekelnek, akik érdekelnek, és akikkel már megvan egy bizalmi kapcsolat.
Függetlenül attól, hogy mi van a lábuk között.
Mert ugyan úgy vannak hülye pasik mint hülye nők is...
5/19 anonim válasza:
Tetszik a felfogásod. Terheszd az "igét".
7/19 anonim válasza:
Fogadni mernék, a kérdezönek nincs problémája barátnöt találni!
8/19 A legrosszabb válasza:
Taktikázás? Miféle taktikázás? Azt mintha a nők szokták volna, nem?
9/19 anonim válasza:
Én egyetértek veled. Csak egy baki: így lesz 500 lánybarátod, de egyik sem lesz veled, mert "te olyan vagy mint egy barát/testvér/rokon" stb. aztán jön Börhe Béci és három nap múlva már együtt lesznek. Te pedig maradsz Ser Friendzone.
Lásd Jorah Mormont esetét, nagyon eltalálták a szituációt. Egész életében Dany-t védi meg szolgálja meg igazából barátok is, de Daario meg Jon előbb lesznek vele, ő pedig első sorból nézheti.
10/19 anonim válasza:
Egyébként jól csinálod, mint látod, osztatlan a siker a nők körében, csak az a lényeg, hogy ne dőlj be a saját dumádnak. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!