Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom úgy, hogy a férfiaknak a nőkhöz is ugyanúgy kéne hozzáállniuk, mint a többi emberhez és nem kéne erőltetni ezt a csajozást?
Csak akkor siker, ha minimum szépfiú vagy, de inkább jobb.
Közepesen ronda haveromnak van ugyan vagy 100(?) lánybarátja, mindegyik kedveli őt, de valahogy amikor összeülünk egy italra, mindig azt hallom tőle, hogy "na XY akit ő nagyon megkedvelt 2 hét alatt összejött egy olyan figurával aki ránézésre most tanult meg felegyenesedve járni Kb. mint ez a gyerek a Kázmér&Huba képrgényből:
Még külsőre is hasonlít.
Akkor viszont kvázi tökmindegy mit teszel, ha jól nézel ki win, ha rosszul lose.
Szomorú, de talán tényleg így van?
Ez a friendzoneos gondolkodás inkább tini kategória, mert amelyik lány így gondolkozik az tiniként még oké, de felnőttként már nagyon gáz.
Sok év önismeret után jöttem rá arra, hogy nem kell másként viselkedni azzal akitől szeretnénk valakit. Ha megvan a közös vonzalom akkor jön minden úgy ahogy jönnie kell és ezt nem szabad erőltetni, mert az annál rosszabb.
Azért is kérdezem, mert most kezdtem igazán komolyodni és csak kíváncsi vagyok, hogy én vagyok ennyire naív, elfogult ezzel a kijelentéssel vagy jól gondolom ezt? Mert én nem tartom helyesnek azt, hogy úgy közelítsünk felé, mintha más fajhoz tartozna, ezért nem szimpatikus amikor valaki úgy akarja felhívni magára a figyelmet, hogy meghívja egy italra vagy valami frappánsnak tűnő szöveget benyom neki.
De örülök, hogy többen is így gondolják ezt, ismerkedéskor is tervezem ehhez tartani magam. :)
"Ha megvan a közös vonzalom akkor jön minden úgy ahogy jönnie kell"
Báháháháháhá
Vagy miközben te így jól barátkoztok jön Mr.Sármoszsáner és azonnal "mindent visz", a nő "maga se érti miért". Te pedig nézheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!