Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyanúgy viszonyultok egy olyan esethez, mikor egy férfi veri a barátnőjét, és egy olyanhoz, mikor egy nő a barátját?
Én igen. Számomra egyik sem elfogadható. Van különbség nagy általánosságban az erőviszonyok között, de ugyanúgy megvetem azt a nőt, aki kezet emel a párjára, mint a férfit.
Nő vagyok, amúgy, szóval nem a sovinizmus szól belőlem. Én ezt nevezem egyenjogúságnak, még ha a mai divatos feminácizmus mást is hirdet.
Az én szememben mindkét eset egyformán elítélendő. :/ Ez csak természetes, a törvény sem kategorizál nemek szerint.
24N
Tudom, most le leszek oltva/pontozva, de nem. Természetesen mindkettőt elítélem, semmivel nem tartok jobbnak egy férfiverő nőt, mint egy nőverő férfit. Ugyanakkor azt ne felejtsük el, hogy - feminizmus ide vagy oda - a férfi fizikailag erősebb a nőnél (biztos van kivétel, de na...), tehát a nőverő f..szfejjel szemben a nő nem tud védekezni, a férfiverő r.banccal szemben viszont a férfi tudna. Persze a dolog ennél árnyaltabb, mert a fizikai agressziónál általában ott van a lelki agresszió is...
A tömör lényeg minden esetben az, hogy a bántalmazót ki kell b...szni a p...csába/menekülni kell tőle.
"a férfiverő r.banccal szemben viszont a férfi tudna"
És ha egy erős nő ellen egy gyenge férfi nem tud? Esetleg fél is tőle? Vagy az ilyen már "nem is férfi"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!