Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyanúgy viszonyultok egy olyan esethez, mikor egy férfi veri a barátnőjét, és egy olyanhoz, mikor egy nő a barátját?
Ez erőszak akkor történik, amikor már az ész nem játszik.
Ha csak erővel tud valaki érvényt szerezni magának, az
számomra nem ember. Ezáltal bárki is emel kezet a másik-
ra, elítélendő. Viszont az emberi viselkedés is egy külön
tudomány, sokan eltűrik, mert valamire hivatkoznak, hogy
mert ilyen, mert ott a gyerek, vagy épp rossz napja volt,
biztos azért vert bele a fejembe... Innentől szerintem a
párkapcsolat felesleges...
Ugyanúgy.
Ettől függetlenül anyám még a mai napig megfenyeget, hogy megver, ha rosszul csinálok valamit. :""""D
Kissé agresszív az asszony.
21/L
Ugyanúgy
Egyébként mivel a nő gyengénk, ezért többször alkalmaz fegyvert, hogy növelje az erejét
Én szeretem verni szerelmem... mikor edzünk s szeretem ha ver is.
Viccet félre, igen. Ugyanannyira. Nincs különbség.
Sosem értettem, egy nő hogy "bántalmazhat" egy férfit - volt idegbeteg barátnőm, volt hogy pofon vágott, konkrétan röhögtem, hogy milyen aranyos a kiscsaj amikor ott cepedlizik :)
Aztán egyszer villát szúrt a karomba (a helye szépen megmaradt), és egyszer a kanapét kezdte el szabdalni egy konyhakéssel (mert szerinte valakivel összegyűrtem...) miközben tv-t néztem, akkor beszóltam, hogy "Odébb üljek?!" Láttam, hogy megfordul a fejében, hogy már engem szabdalna, de hamar megbeszéltük, mondtam "Gyorsan csináld! Közel az ablak!"
Szóval valahogy sosem tudtam ezt a hisztit komolyan venni :)
És sosem bántanék egy nőt - ez kb. olyan, mint amikor egy kiskutya ugat egy jó nagynak, de a nagy nem is foglalkozik vele (erősen lealacsonyítaná - gyengébb ellenféllel sosem kezdünk).
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!