Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya nőknek miért jut 2-3 állandó potenciális udvarló jelölt? Ellenben az átlagon aluli férfiaknak alapból nulla eséllyel kell indulniuk, ha nőhöz szeretnének jutni.
Nem veszed őket észre, mert az egyik kövér, a másik alacsony, a harmadik pedig "nyomi".
Gondolom nem vagy ezen nők életének a szereplője, szóval mégis honnan veszed azt az igen személyes infót, hogy mindegyiknek van 2-3 udvarlója? A hasadra ütöttél és írtál valami hülyeséget, hogy kiadd a frusztrációdat, vagy csak olvastad egy fórumon hogy egy másik pasi erre panaszkodik, és túl komolyan vetted?
Amúgy meg erre az elmés "van udvarlód csak nem veszed észre te felszínes pcsa" érvre meg ennyi erővel lehet válasz, hogy nektek is lenne esélyetek nőknél, csak ugye pont azoknál nem próbálkoztok. Ugyanannyi valóságalapja van.
#6 mondjuk úgy, hogy a "való világban" élek.
Nem vagyok már fiatal, elmúltam 3
....30 is, és több kapcsolattal a hátam mögött tapasztalatból beszélek.
Jó néhány nem túl esztétikus nő haveromnak is megvan az állandó holdudvara.
Ellenben a hozzájuk hasonló kinézettel rendelkező férfiaknak esélyük sincsen náluk.
Kicsit lejjebb kell adni az igényeket!
Tele az ország magányos, kiéhezett, 50 fölötti nőkkel. Biztos lenne náluk sikered, már csak a fiatalságod miatt is.
Nem értem, miért vagy magányos, ha nem muszáj. *.*
Azért csak észrevenném, ha valaki egyáltalán rám nézne vagy hozzám szólna, hiába alacsony, kövér vagy nyomi.
Soha nem voltam szép, de az itteni kérdések és válaszok miatt kezdem magam deformált mutánsnak érezni, mert itt az "átlag nő" a szupermodell smink nélkül, és amúgy a csúnya nőknek is van egy csomó udvarlójuk, különben nem is nők. Ja, arról nem is beszélve, hogy rossz külsejű, nyújtani semmit nem tudó férfiak is 10/10-es fitnessladyt képzelnek el párjukként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!