Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy már nem tudok rá potenciális ferfiként nézni és bekerült a friend zone-ba?
Hagyd a f##zba, ő nem barátkozni akar, te meg többet nem akarsz.
Ja a főkérdésre a válasz: Nem jogos, mert oké, hogy nem úgy nézel rá, de akkor meg ne szórakozz vele, még ha úgy is érzed megbántott az eltűnésével. Ne rabold a kettőtök idejét, mert mindenkinek véges az vala.
"teljesen kiábrándúltam belőle "
"Viszont elég jól nézzki"
Bántja az egódat,de szexelnél vele.
4: igen, nekem is ez jött le belőle. :D
am mit csinálj? Nekem ebédet, mer mért ne? :P
"Viszont elég jól néz ki..."
A lényeg! A LÉNYEG!!!!!!
Én csak azt nem értem, hogy ha annyira sokat jelentenek nektek a férfiak (ez most minden lányhoz szól) akkor ti miért nem tesztek annyi, minimális erőfeszítést, hogy keresitek azt akivel össze akartok jönni?
Nem csoda, ha a férfiak hagynak titeket a francba. Tapasztalatom alapján pont ti vagytok akik köszönés nélkül eltűntök állandóan és, ha nem keres titeket állandóan a másik akkor észre sem vennétek, ha meghalna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!