Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gamerek, a barátnőtök hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gamerek, a barátnőtök hogy viseli az állandó játszást?

Figyelt kérdés
Én vagyok a barátnő, és mások tapasztalataira lennék kíváncsi. Engem nagyon kiborít, hogy minden szabadidejét képes a gép előtt tölteni, közben vadidegenekkel skypeol, és mindezt sokszor éjjel 1-2ig. Nálatok hogy működik, mi volt be? Vagy fogadjam el így sosem fog megváltozni? (jó egy éve vagyunk együtt, kb fél éve költöztünk össze, és 30 évesek vagyunk)
2016. dec. 15. 14:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

30 évesen ez kicsit necces.

Az én exemnek is volt egy ilyen időszaka (20 évesen),különösebben nem zavart akkoriban mert legalább tudtam nyugiban tv-t nézni :D

2016. dec. 15. 14:17
 2/10 anonim ***** válasza:
72%

Én is gamer vagyok. Sőt kettőnk közül én játszok többet. Mondjuk szerintem bunkóság hajnalban hangosan beszélni, nálunk tíz után már általában csönd van, mert másnap munka, és ha valaki előbb lefekszik, akkor nem beszélünk többet egyáltalán. Az nem zavar, ha még játszik, csak ne beszéljen.

25L

2016. dec. 15. 14:18
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Én úgy viseltem a wowozását, hogy otthagytam. Nekem pár kell, akivel jövőt tervezhetek, akire számíthatok, aki igényli a társaságomat és a szeretetemet. Nem kell egy önző kisfiú. Nem folytattam vele, otthagytam. Azóta van egy szerető párom, vele nem is tudom, mi van és őszintén szólva az sem érdekel, ha már csak a csontváza ül a gép előtt, mert már nincs, aki odategye a szája elé a kaját játék közben.
2016. dec. 15. 14:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én magam is imádok játszani, szóval önmagában a "gamerség" nem zavar.

Az exemnek mondjuk CSAK ebből állt az élete. Reggel felkelt hétvégén is 6-7 között, mikor én még aludtam, és teamspeaken kiabált meg minden. Olyan hajnal 2-3-ig nem is kelt fel a géptől, csak enni meg wc-re ment ki. Programokra nem is gondolhattam, de még egy kis összebújásra se. Játszani velem nem akart, mert szerinte béna voltam.

A mostani barátom is szívesen játszik, de nagyon Max napi 1-2 órát, amire vagy csatlakozok hozzá (szeret velem játszani), vagy addig megnézek pont egy filmet, olvasok picit, stb, aztán utána csinálunk valamit együtt.., hétvégén meg maximum akkor, ha iszogatás mellett ketten együtt játszunk valami marhasággal. Ha pedig nincs már kedvem játszani, akkor elég a megfelelő arckifejezéssel ránéznem, már dob is el mindent, és csinálunk mást.

Szóval alapból játszani tök jópofa program együtt is meg külön is, de ha minden másnál fontosabb, az már nem valami egészséges.

2016. dec. 15. 14:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Az én párom is gamer,de nem ilyen szinten ahogy a többi válaszoló írta. Hétköznap max egy órát játszik, én közbe tv- zek úgyhogy még örülök is neki,hogy azt nézhetek amit akarok :D de ezt az 1órát se folyamatosan, hanem oda jön hozzám megpuszilgat, neha le is fekszik 10percekre. Hétvégén többet játszik,de nem szorukok háttérbe,ha mondanám,hogy ne játszon és menjünk valahova akkor szó nélkül eljön velem, fözünk együtt stb. Úgyhogy ez még tolerálható,de ha egész nap azt csinálná már biztos nem lennék vele, nem bírnám idegileg. 23L
2016. dec. 15. 15:01
 6/10 anonim ***** válasza:

Az én párom is játszik, napi szinten, de nem ott éli az életét, ha este prdog hamarabb mennék aludni, akkor csendben van, tekintettel rám.

Mondjuk ez fordítva is igaz, én is csendben szoktam játszani.

20+

2016. dec. 15. 16:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Mikor összejöttem a barátommal ő is nagy gamer volt, és ez engem eléggé zavart egy idő után. Bár az hozzátartozik a sztorihoz, hogy akkor volt, hogy 2-3 hétig nem tudtunk találkozni, meg fél évig csak egy-egy délutánra találkoztunk, és engem nagyon zavart, hogy tök keveset találkozunk, és akkor még neten se lehet vele beszélni, mert játszik... Meg volt hogy 20-30 perc múlva írt vissza, amikor én már el is felejtettem, hogy miről beszéltünk, és így nagyon rossz volt beszélgetni, hogy alig reagált. Aztán ezt megmondtam neki, utána volt még egy-két vita emiatt, meg azért közbe észbe kapott, hogy ilyen sok játék mellett rosszul megy az egyetem. Manapság már nem játszik annyit, de most már engem se zavar, feltalálom magam amíg játszik, sőt, van hogy amikor együtt vagyunk is játszik, de csak akkor amikor én kis rendet rakok a szobámban, vagy fürdök stb. Szóval nekem az vált be, hogy megbeszéltem vele, hogy engem zavar, és megkértem, hogy ha írok neki akkor ha lehet ne fél óra múlva írjon vissza egy mondatot :D
2016. dec. 15. 18:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Sosem értettem, miért jó túltolni valamit az életben? Van barátnője, de ahelyett, hogy szeretkezne vele, meg közös programokat csinálnátok, egy virtuális világba menekül. Én feltenném magamnak a kérdést a helyedben: ez kell neked valójában? Vagy ha a hangsúlyt megcserélem: kell ez neked valójában?
2016. dec. 15. 18:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha elhanyagok a gamer pasitok, dobjatok meg egy üzivel
2016. dec. 15. 18:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha éjszaka játszik, nem zavar, legfeljebb akkor, ha felébreszt, mikor odabújik utána. Ő alapból éjszakai bagoly - valamennyire én is, de kevésbé, mint ő.

Abban pedig a legelején megállapodtunk, hogy nincs olyan, hogy programot lemond játék miatt. Nem mondom, hogy nem fordul elő, hogy belefelejtkezik, de azért többnyire odafigyel.

Amúgy az válik be legjobban, ha beszállsz játszani. :) A legtöbb kocka pasi élvezi, ha taníthat. És persze mindig kell egy healer. :P

26N 32F

2016. dec. 15. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!