Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gamerek, a barátnőtök hogy viseli az állandó játszást?
30 évesen ez kicsit necces.
Az én exemnek is volt egy ilyen időszaka (20 évesen),különösebben nem zavart akkoriban mert legalább tudtam nyugiban tv-t nézni :D
Én is gamer vagyok. Sőt kettőnk közül én játszok többet. Mondjuk szerintem bunkóság hajnalban hangosan beszélni, nálunk tíz után már általában csönd van, mert másnap munka, és ha valaki előbb lefekszik, akkor nem beszélünk többet egyáltalán. Az nem zavar, ha még játszik, csak ne beszéljen.
25L
Én magam is imádok játszani, szóval önmagában a "gamerség" nem zavar.
Az exemnek mondjuk CSAK ebből állt az élete. Reggel felkelt hétvégén is 6-7 között, mikor én még aludtam, és teamspeaken kiabált meg minden. Olyan hajnal 2-3-ig nem is kelt fel a géptől, csak enni meg wc-re ment ki. Programokra nem is gondolhattam, de még egy kis összebújásra se. Játszani velem nem akart, mert szerinte béna voltam.
A mostani barátom is szívesen játszik, de nagyon Max napi 1-2 órát, amire vagy csatlakozok hozzá (szeret velem játszani), vagy addig megnézek pont egy filmet, olvasok picit, stb, aztán utána csinálunk valamit együtt.., hétvégén meg maximum akkor, ha iszogatás mellett ketten együtt játszunk valami marhasággal. Ha pedig nincs már kedvem játszani, akkor elég a megfelelő arckifejezéssel ránéznem, már dob is el mindent, és csinálunk mást.
Szóval alapból játszani tök jópofa program együtt is meg külön is, de ha minden másnál fontosabb, az már nem valami egészséges.
Az én párom is játszik, napi szinten, de nem ott éli az életét, ha este prdog hamarabb mennék aludni, akkor csendben van, tekintettel rám.
Mondjuk ez fordítva is igaz, én is csendben szoktam játszani.
20+
Ha éjszaka játszik, nem zavar, legfeljebb akkor, ha felébreszt, mikor odabújik utána. Ő alapból éjszakai bagoly - valamennyire én is, de kevésbé, mint ő.
Abban pedig a legelején megállapodtunk, hogy nincs olyan, hogy programot lemond játék miatt. Nem mondom, hogy nem fordul elő, hogy belefelejtkezik, de azért többnyire odafigyel.
Amúgy az válik be legjobban, ha beszállsz játszani. :) A legtöbb kocka pasi élvezi, ha taníthat. És persze mindig kell egy healer. :P
26N 32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!