Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, titeket zavarna, ha a barátnőtök nagyon vékony lenne?
engem a pici mell nem zavar, de nekem a teltebb alak tetszik, sokkal jobb ölelgetni :)
tudom milyen vékonynak lenni és nehezen hízni, mert én is ilyen vagyok sajnos :)
23F
Mi az, hogy a vékonyság nőietlen? Nem az alakod tesz nőiessé vagy nőietlenné.
A viselkedésed, öltözködésed tesz többek közt nőiessé. De hogy pont az alakod...
Amúgy meg ha a barátnőm leszel, nem azért, mert olyan kedvem van, hanem mert téged akarlak.
Akkor szerinted zavar valami rajtad?
Vagy ha zavar is, mit számít? Ha szeretlek mindent elfogadok rajtad, amit nem tartok teljesen vonzónak.
Figyu én fiú vagyok 178cm és 63kg voltam,kis csonti.Aztán elkezdtem edzeni és most több mint 3évvel később már 89kg vagyok,és hát nem vékony :))
Ha van akarat,tudsz tenni ellene.Hidd el gyönyörű nő leszel ha egy kis izmot felszedsz magadra!!
Elég 5-6kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!