Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vékony fiúk, volt már kicsit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony fiúk, volt már kicsit teltebb barátnőtök?

Figyelt kérdés
Mindig is a vékony fiúkhoz vonzódtam, azonban még nem volt hozzájuk szerencsém:/ Viszont kíváncsik vagyok, hogy titeket mennyire vonz egy kicsit teltebb lány? Nem zavaró számotokra a különbség?

2015. júl. 22. 17:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen, nekem kifejezetten tetszik. Legutóbb is egy teltebb lánnyal szexeltem.
2015. júl. 22. 17:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
a barátom tök vékony, de én pedig egy bálna vagyok hozzá képest. jó, biztos jobb csajt szedettvolna össze, ha teheti épp akkor, de mondjuk mellette híztam 15kg-t még pluszba, amit a távolléte alatt akarok leadni, hogy legalább ne kelljen szégyellnie. de állítólag néhány srácnak kifejezetten bejönnek a teltebb, nőies csajok.
2015. júl. 22. 17:26
 3/10 A kérdező kommentje:
És ha mentek egymás mellett neked nem rossz érzés? Mármint én még mindig küszködöm azzal, hogy elfogadjam magam és ez biztos nem hagyna nyugodni, hogy így még lehet hogy kövérebbnek tűnnék mellette, ha nagyon vékony...
2015. júl. 22. 17:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm 72 kg volt asszem, egyáltalán nem látszott meg rajta..
2015. júl. 22. 17:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Volt. És a legjobb volt!
2015. júl. 22. 17:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem éppen ez az ideálom :) Írnék, de vékonyságom ellenére nem tetszenék neked.
2015. júl. 22. 17:53
 7/10 anonim ***** válasza:
a volt barátnőm kb 100-100+ volt(180cm magas). gyönyörű arc csodálatos stílus ,gyönyörű volt tényleg. imádtam mindenét számomra elég vonzó volt:3 nem vagyok egy csont sovány de vékonynak tűntem mellette:D
2015. júl. 22. 19:09
 8/10 anonim ***** válasza:
rajtam azért van mit fogni, szóval a teltebbnél több súly is és eddig csak vékony fiúkkal voltam, pedig nem én kerestem őket. szóval van esély :)
2015. júl. 22. 20:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem teltebb barátnőm van. Sosem gondoltam volna, hogy bejön majd egy hasonló alkatú, mert vékony vagyok. De isten bizony, jobban érzem magam vele, mint bárki mással, és ezzel nem a szexre célzok. Jókedvűbbek, kedvesebbek, imádom. :) Tök jó, hogy mindenhol puha. :D Egyáltalán nem szégyellem mellettem, sem strandon, sem akárhol máshol.
2015. júl. 22. 21:17
 10/10 anonim ***** válasza:
volt és jol éreztem magam vele,szexuálisan is vonzo volt:)
2015. júl. 22. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!