Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, volt már szűz barátnőtök? Vagy vettetek már el szüzességet? Ha igen, milyen volt? Ha nem, akkor szeretnétek vagy ez csak nyűg?
nekem 2 szuz baratnom is volt.
nem volt nyug meg problema sem. igaz mind a ketto az elso aktus utan annyira rakaptak a szexre hogy neha mar nekem volt sok.
a masodikkal jelenleg is egyutt vagyunk 15 eve.
36f
Lehet csak én vagyok ilyen érzelmes tipus, de ha valakivel jó a viszonyom, és párkapcsolatban is vagyok vele, és szűz is és ezt úgymond "nekem adná" az biztos hogy érzelmileg sokat tolna az egészen.
Szűz barátnőm nem volt, csak tapasztalatlan és szűk. Vagyis majdnem hogy hasonló. Szerintem aranyos amikor egy nő próbálkozik, de látszik rajta hogy vannak hiányosságai.
Egyébként szerintem egy szűz lány 2 hét alatt simán rámhangolódna, míg egy tapasztalt beidegződésből csinálná azt amiről azt hiszi hogy jó, és sokkal több idő kellene neki hogy rámhangolódjon.
5-ös látom már megint nyavalyogsz...
nem unod még komolyan?
Voltam már tanító bácsi. Nem volt nyűg!
Kölcsönös szimpátia esetén máskor is, másnak is, szívesen! Türelmesen, hosszú távon, gyengéden, nem egy alkalommal.
5ös xD láttam a többi kommented besirtam xDD mi a francért gyakorikérdéseken sirsz amiatt hogy ronda vagy xD
amugy én nekem még nem volt szűzzel de én pl félnék tőle hogy elrontom(?), pl olyan szar lesz hogy többet nem akar soha (egyik haverom mondta hogy neki ez volt azért félek tőle, de ez lehet csak én vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!