Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket mikor izgat fel a legjobban a barátnőtök?
Kezdem azt hinni hogy az én pasim fordítva van "bekötve". Ha felveszek valami szexi rucit vagy csinálok neki romantikus vacsit, az kb. kicsit sem érdekli, ha meg hazajövök a munkából tök izzadtan meg porosan, vagy itthon vagyok hipófoltos pólóba, meg melegítőbe, kócos hajjal akkor meg totál rám van izgulva. Ezzel más is van így? Csak kíváncsi vagyok. :D
20/L
hát ha fáradt vagyok semmivel, ha meg nem akkor igazából semmit nem kell csinálnia és ráizgulok...
pl a meleg miatt van, hogy teljesen meztelenül ül mellettem na ott a mellei látványa is elég izgató...pl nekem a gép az ágy mellett van és sokszor van, hogy még gépezek amikor ő lefekszik és meztelenül alszunk, ugye most takaró sem kell...és látom a szexi fenekét az nagyon izgató...
Ő úgy szokta jelezni, hogy szeretne valamit, hogy puszilgat...múltkor reggel volt, aludtam volna még kb 6x körbe puszilgatott, sok hatása igazából nincs rám a puszinak, de tudtam mit akar és ha már nem hagyott aludni akkor tettem érte, hogy lenyugodjon :D
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!