Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha lenne egy magas, vékony barátnőtök, hogy viselnétek, ha elhúzódó betegség miatt csak fogyna? (nem anorexia, vagy étkezési rendellenesség, hanem csak nem eszik eleget a betegség miatt)
A karjai egyre vékonykábbak... Hosszú, vékony lábai egyre pálcikaszerűbbek... Kellemesen telt feneke egye kisebbecske...
A mellei nem változnak, normál, A-s melléből nem lesz laposabb. És arca sem lesz beesett.
Milyen érzés lenne látni, ahogy kedvesetekből egyre kevesebb van?
Én így jártam, és ráment a kapcsolatunk.
Hisz akkor már undorítóan néztem ki - mint minden gebe csaj -, szexhez (sőt élni sem) nem volt kedvem, minden napunk állandó aggodalmaskodással telt, meg a vizsgálatokkal, stb.
Azóta rendeződtem, olyan 15-tel több vagyok, és pont s.zrok az exembe, aki ilyen szuperül kitartott mellettem.
Nem voltam ilyen helyzetben, így nem tudhatom biztosan.
De nem azért vagyok valakivel, mert a külsejét szeretem, hanem azért, mert őt magát. Így mindenképpen mellette maradnék, mert nem csak a jó dolgokban kell kiállni egymás mellett.
Amit csinálnék: megpróbálnám etetni, beleerőltetni az ételt, például mindig együtt ennék vele, így rá is ragadna egy kis étvágy. Ilyenkor a törődés a legfontosabb.
Ha tudnám, hogy csak időleges és gyorsan meg tud gyógyulni, akkor önteném bele a lelket és biztatnám ezerrel, hogy minden vissza fog térni a normál kerékvágásba és tennék is érte.
Ha ez egy elhúzódó több éves probléma lenne, akkor nehezebben viselném, de próbálnék valami megoldást találni rá.
38F
3-as (4?) vagyok: én is zabáltam, szó szerint, de pajzsmirigy túlműködésem és egyéb hormonzavarom volt, így hiába, mert minden kaja lement rólam.
Vizsgáltak gilisztára, daganatra, fekélyre, aztán pm-re. Kaptam kezelést, utána még 3-4 hétig szr volt, aztán lassan visszajött, sőt, több is, mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!