Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnyának mondott pasik volt már csinosnak mondott vékony vagy átlagos barátnőtök?
Figyelt kérdés
2016. febr. 25. 22:35
1/8 anonim válasza:
Hát én ilyen átlagos és helyes közötti pasi vagyok, de volt már csúcs kategóriás barátnőm, és ő kezdeményezett. Úgy képzeld el, hogy egy 800 fős gimnáziumban benne volt a 3 legszebb csaj között.
2/8 anonim válasza:
:D vicces kérdés még barátnőm sem volt nem méghogy átlagos... szép? örülök ha visszaköszönnek vagy válaszolnak nem hogy össze jöjjek ilyennel... bár igaz hogy a kérdés csúnyának mondott pasiknak szólt én pedig extrém csúnya vagyok de remélem még belefér h válaszoljak :D
3/8 anonim válasza:
Osztom kettes véleményét. Köszönés volt a legtöb amit lánytól valaha kaptam legyen az szép vagy mocsokocsmány. De a köszönések is mind olyan semmitmondó személytelen odaköpött üdvözlések voltak. Hogy megfogni a kezét olyannak aki nőnemű?! Ilyenről még fantáziálni se szoktam! El se tudnám képzelni!
6/8 anonim válasza:
Én a csókig jutottam csak el, mert a lány nagyon elkeseredett volt a korábbi kapcsolatai miatt, így egy kis ideig velem is beérte, aztán hisztizett egyet (szintén a korábbi kapcsolatai miatt) és többet nem akart találkozni velem.
Egyébként az esetem a 2-es válaszolóéhoz hasonló, vagyis amikor még voltak nőismerőseim. A visszaköszönésig néha eljutottam, néha "beszélgettünk" is, ami azt jelenti, hogy én beszéltem, ő pedig néha-néha mondott egy szót.
Amikor pedig tényleg szóba álltak velem, akkor csak szívesség kellett.
7/8 anonim válasza:
Még semmilyen barátnőm nem volt, és mivel alacsony vagyok és ocsmány, nem is hiszem, hogy lesz.
8/8 anonim válasza:
Tudom milyen érzés ez 7-es! Én is ocsmány vagyok, de szerencsére a sors gondoskodott rólam és asszexuális vagyok és nagyon magamnak való és zárkózott vagyok, szóval egy igazi magányos farkas vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!