Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A csúnya nőknek miért jut 2-3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csúnya nőknek miért jut 2-3 állandó potenciális udvarló jelölt? Ellenben az átlagon aluli férfiaknak alapból nulla eséllyel kell indulniuk, ha nőhöz szeretnének jutni.

Figyelt kérdés
2017. szept. 15. 20:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%

#10 Szívemből szóltál.

Egyébként valószínűleg azért, mert valamivel mégiscsak meg tudják fogni a pasikat, mint például én is. Ronda vagyok, de már 2 éve barátom van, és előtte is próbáltak velem összejönni mások.

A személyiségem valamilyen szinten ellensúlyozza a rondaságomat.

21/L

2017. szept. 15. 22:34
 12/24 jambo94 ***** válasza:
menjetek a fenébe, inkább szerelek motort és motorozok, ő nem hagy el, és elmondja ha baja van... motorral meg egyébként fel lehet szedni csajokat, ennyi ;)
2017. szept. 15. 22:50
 13/24 anonim ***** válasza:
8%

Ahogy az átlag pasi meg a sztárfocista vagy gatyamodell... És még azokat is fikázzák az itteni nők.

2017. szept. 16. 08:22
 14/24 anonim ***** válasza:
74%

A csúnya, de fiatal lányokra jutnak az udvarlók, akik jellemzően csak megdugni akarják.

A csúnya kicsit idősebb nőket meg kifejezetten kerülik.

Elég megnézni egy céges bulit a 30, de még inkább 25 alatti nőkért van sorállás, kb bárhogy is néznek ki, a 30 felettiek meg csont egyedül vannak, gyakran a haverkodás terén is, ha csúnyák.

És az sem mindegy, hogy mi a csúnyaság oka.

Egy karakteresebb arc egy csomó férfit nem zavar, de a 95 kilós, 1.50 magas gyakornok lányra már nem biztos, hogy rámozdult bárki a legrészegebbeken kívül, amit azért nehezen hívnék udvarlásak.

2017. szept. 16. 08:25
 15/24 anonim ***** válasza:
56%

A gond az az általad emített nőtípussal, hogy általában ghettosztájl kötelező tartozék náluk és nagyon okosan a hájat, mint "big booty" állítják be, és próbálják a néger/latina nőket utánozni, kínos eredménnyel.

2017. szept. 16. 08:55
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Átlagos nő vagyok, van rajtam túlsúly, de nem sok. Intelligens is vagyok, stílusos, kedves. Huszon évesen sem volt könnyű partnert találni, de most a válásom után kész, vége. Persze a neten biztosan találnék olyat aki csorgatja utánam a nyálát, mert senki sem jut neki, de olyat aki megismer és valóban engem akar....nehéz. Pedig amúgy nem vagyok válogatós, egyik pasim sem volt főnyeremény abból a nagyon kevésből sem. Szóval ez nem igaz. Huszon évesen sem mindegy, hogy megdugni akar vagy engem akar....áh, hagyjuk.
2017. szept. 16. 11:53
 17/24 anonim ***** válasza:
4%

@15: normális, irodai környezetben dolgozom nem valami gyártósor mellett, sosem láttam még ilyen gettó rappet nyomató nőket, akik a feketéket akarnák utánozni, pedig amerikai tulajdonosunk van. Lehet, hogy a gyártósor mellett ez a szokás, de máshol nem nagyon.

@16: A teljes igazságot kibontottad nekünk? 35+ férfiként nehezen hiszem, hogy önmagában egy válás egy átlagosan csinos nőnél gond lenne (nekem is akad már pár ősz hajszálam, és nem gondolom, hogy egy 30+ nőnek úgy kellene kinéznie, mint egy 18 évesnek). Például nincs 1-2 gyerek is a képben? Mert az valóban változtat a dolgokon sokat.

2017. szept. 16. 12:40
 18/24 anonim ***** válasza:
73%

"Lehet, hogy a gyártósor mellett ez a szokás, de máshol nem nagyon."

Tipikus gyári munkásokat lenéző proli vagy te is.

(egy mérnök)

2017. szept. 16. 13:00
 19/24 anonim ***** válasza:
Természetesen van egy gyerekem, de nem értem, mi köze ennek ahhoz hogy vonzódik-e hozzám valaki vagy sem. Ha én vonzódok egy férfihez, akkor oda vagyok érte és kész. Attól függetlenül, hogy van-e gyereke vagy sem.
2017. szept. 16. 13:14
 20/24 anonim ***** válasza:
Attól, hogy odaírod, hogy mérnök vagy, még kilóg a kapanyél a hozzászólásodból... Mérnökök nem szoktak megsértődni a sormunkásozáson, mivel pontosan tudják, hogy milyen emberek kerülnek oda (tudom, mérnök vagyok, megfordultam már gyárban, nem agysebészek az ott dolgozók).
2017. szept. 16. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!