Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A csúnya nőknek miért jut 2-3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csúnya nőknek miért jut 2-3 állandó potenciális udvarló jelölt? Ellenben az átlagon aluli férfiaknak alapból nulla eséllyel kell indulniuk, ha nőhöz szeretnének jutni.

Figyelt kérdés
2017. szept. 15. 20:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
50%

"Természetesen van egy gyerekem, de nem értem, mi köze ennek ahhoz hogy vonzódik-e hozzám valaki vagy sem. Ha én vonzódok egy férfihez, akkor oda vagyok érte és kész. Attól függetlenül, hogy van-e gyereke vagy sem."

Mert a férfiak 99%-a nem szeretné egy másik férfi gyerekét nevelgetni.

A vonzalomhoz természetesen semmi köze, de mikor kiderül, hogy gyereked van, akkor onnantól sokan vonzódás ide, vonzódás oda, inkább hátralépnek kettőt. Persze, ha nagyon csinos vagy, akkor jönnek azok, akik úgy vannak vele, hogy bármit mondanak, amíg lekerül a bugyi, de ők is csak addig udvarolnak.

Ettől persze van férfi, akit a dolog nem érdekel, és simán kezd gyerekes nővel, de a többségnek ez egy komoly hátrány (ahogy dohányos nőhöz is lehet vonzódni, csak nem biztos, hogy kezdenél vele komolyabban, ha nem bírod a bagót)

2017. szept. 16. 15:08
 22/24 anonim ***** válasza:
De én nem arról beszéltem, hogy ki akar kapcsolatban lenni velem, hanem egyáltalán ismerkedésről, tehát amikor nem derült ki van gyerekem.
2017. szept. 16. 15:51
 23/24 anonim ***** válasza:
54%

Sok az önértékelési zavarral küzdő srác, akik aztán nem a valós, hanem a "csorbult" értéküknek megfelelő párt választanák szívesebben. Mert hát ott biztosabbnak gondolják magukat.

Hiba.

2017. szept. 16. 16:17
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez így baromira nem igaz. Vagy tényleg az van, hogy az átlag nálad a sminkeletlen modellnél kezdődik, és egy teljesen igényes, átlagos csinos lányra mondod azt, hogy csúnya. Nem vagyok szép nő, igényes vagyok magamra, amennyire lehet (bocs, hogy csak most tudtam fogyni a túlsúlyomból, mert mostanra derült ki, hogy milyen betegségem van, ahhoz meg spéci diéta kell), intelligens vagyok, sztem kedves is, nem is a 4 fal között élek, de az, hogy 2-3 konstans udvarlójelölt... ne nevettess már. Persze az igaz, hogy azt tartom udvarlónak, aki meg mert szólítani, mert néma gyereknek anyja sem érti a szavát... szóval ha vki távolról pillog rám, és szuggerál, arról nem tudhatom, hogy tetszem-e neki vagy nem (és nem, még mielőtt vki rákezdene, nem arról van szó, hogy a memóriám szép szelektíven elfelejti, ha vki úgy udvarol, hogy nem jön be külsőre, mert volt olyan magányos időszak az életemben, amikor már annak is örültem volna, ha vki ronda, de igényes és udvarias udvarol).

Kb. évente egy-két udvarlás van az életemben, és ez is csak akkor, ha azt is udvarlásnak vesszük, ha vki konkrétan csak szexre akarna invitálni, vagy ha tényleg ilyen nálam 20 kategóriával lejjebb levő férfiak (nálam 20 évvel idősebb konkrétan mocskos bőrű ápolatlan cigány), és egyik sem udvarias, nőhöz méltó módon... ha meg nem az, akkor drogos, értelmi fogyatékos, idegen nyelveket nem beszélő arab vagy olyan, aki normálisan indít, de 3 kérdés után elkezd perverzkedni. Baromi nagy mázlim volt, hogy volt egy normális "kérőm" is, akivel azóta 5 éve kapcsolatban vagyok.

2017. szept. 18. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!