Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik itt napestig arról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik itt napestig arról szónokolnak, hogy a nők ezerszer jobban néznek ki, igényesebbek a férfiaknál azok ezeket a nőket hol látják?

Figyelt kérdés
Nézegettem ma picit a városban az embereket, hát nem sértésként, de a nők 90%-a ugyanolyan átlag, mint a férfiak. Átlag arc, alak, tömegdivat, nem kiemelkedő. Már csak azért, mert itt vérfemináci válaszolók szerint a legtöbb nő ezerszer jobban néz ki, mint a pasik. Ez legfelejbb egy kifingott mackónadrágos 70 éves papi, meg egy csinos 20 éves lány összehasonlítása esetén igaz, de ugye ez nem valid összhasonlítás, almát a körtével. Vagy olyan egyáltalán nem átlag helyeken, mint pl. egy iriodaház, ami tele van 35 centis magassarkút és ceruzaszoknyát hordó, mindenem kint van, szopós szájúra operáltatott titkárnő-műmacákkal.

tegnapelőtt 17:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
75%

Irodaházban dolgozom, de nem találkoztam azzal a jelenséggel amit leírtál. 🤔 mindenhol van mindenféle típusú ember férfiakból és nőkből is egyaránt. Nálunk is vannak igénytelen mackónadrágos (amikor a póló alól kilóg a nagy bele) pasik, foltos pólóban és kócos hajjal. De vannak sportos testalkatú, igényesek is.

Nőkből szintén. Egyszer egy zsíros hajú kapafogú nő jön szembe, aztán egy tankaranka, utána meg egy tök szép, csinos nő.

Gondolom kb ez a statisztika igaz máshol is.

tegnapelőtt 17:37
 2/19 anonim ***** válasza:
87%
Biztos nem ezerszer, de a nők többet foglalkoznak a megjelenesukkel, mint a férfiak.
tegnapelőtt 17:39
 3/19 anonim ***** válasza:
6%
2! Azért ez sem teljesen igaz. Rengeteg igénytelen nőt látni.
tegnapelőtt 17:41
 4/19 anonim ***** válasza:
89%

3

Nagy átlagban a nők sokkal többet foglalkoznak a megjelenesukkel. Ez nem zárja ki azt, hogy vannak igénytelenek is.

tegnapelőtt 17:46
 5/19 anonim ***** válasza:
81%
3, az a baj, hogy a két nemnél mást hívunk igénytelennek. A férfiaknak kevesebbet kell itt is hozni, és arra sem képesek.
tegnapelőtt 18:01
 6/19 anonim ***** válasza:
77%
Én tegnap a plázában voltam és volt egy baromi jó alakú csaj feszülős bőrnadrágban, olyan feneke volt hogy olyat nem látsz sűrűn, full kiedzett, hibátlan. Mögötte haladtam úgyhogy végignéztem ahogy a párjukkal lévő pasik csorgatják rá a nyálukat, volt 1-2 aki csak odapillantott illedelmesen, de sokan úgy bámultak hogy majd kiesett a szemük. Ahogy így figyeltem a jelenséget egy közös volt mindegyikben, hogy ezek a bámuló faszik nemhogy a jóseggű csaj közelében nem voltak kategóriában, de még a saját párjaik is sokkal magasabb szinten voltak mindnél (ha már szintezünk). Tökre sajnáltam ezeket a nőket, hogy nem elég hogy lejjebb adták, még ezt is el kell viselni, hogy az ösztönlény feltűnően, megalázóan megbámul egy segget. Ez csak egy a sok közül ami a mindennapokban megerősít abban, hogy nagyon válogassam meg kivel adok esélyt kapcsolatra, akkor is ha ez hosszú évekig szingliséget jelent (amit egyelőre 3 éve nagyon is élvezek).
tegnapelőtt 19:04
 7/19 anonim ***** válasza:
33%

Vannak itt gondok.

A nők többet foglalkoznak a megjelenéssel. Jah, smink meg körömlakk van, közben meg két napja nem fürdött, a talpán meg olyan bőrkeményedés van, hogy megőrülsz. Sportot hírből se ismerik. Elég megnézni egy konditermet, uszodát, pályát. Jóval több férfi jár, mint nő.

Ellenben sok férfi is igénytelen.

tegnapelőtt 21:52
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

7

A nem fürdésebn a férfiak sincsenek lemaradva. Sőt!

A konditeremhez meg annyit, hogy menjél egy aerobic, alakformáló tornára, pilatesre, spinningre, egyéb ilyen helyekre, elvétve, ha látsz férfit.

tegnapelőtt 21:58
 9/19 anonim ***** válasza:
11%
Jaj, heti 1* van spinning, azon is vannak 10-15-en. A kondi meg nonstop tele van.
tegnapelőtt 22:02
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

9

Nos, mégis nagyobb arányban túlsúlyosak a férfiak, mint a nők. Nők közül sokan otthon tornáznak. De ez a része mindegy is. A végeredmény az, hogy több a túlsúlyos férfi. Csak egy igen kis részük jár konditerembe, amellett meg nem figyelnek közelről sem annyira a táplálkozásra, mint a nők. Az egészséget meg nem a feltuningolt izmok jelentik. Az igényességet sem.

tegnapelőtt 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!