Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik itt napestig arról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik itt napestig arról szónokolnak, hogy a nők ezerszer jobban néznek ki, igényesebbek a férfiaknál azok ezeket a nőket hol látják?

Figyelt kérdés
Nézegettem ma picit a városban az embereket, hát nem sértésként, de a nők 90%-a ugyanolyan átlag, mint a férfiak. Átlag arc, alak, tömegdivat, nem kiemelkedő. Már csak azért, mert itt vérfemináci válaszolók szerint a legtöbb nő ezerszer jobban néz ki, mint a pasik. Ez legfelejbb egy kifingott mackónadrágos 70 éves papi, meg egy csinos 20 éves lány összehasonlítása esetén igaz, de ugye ez nem valid összhasonlítás, almát a körtével. Vagy olyan egyáltalán nem átlag helyeken, mint pl. egy iriodaház, ami tele van 35 centis magassarkút és ceruzaszoknyát hordó, mindenem kint van, szopós szájúra operáltatott titkárnő-műmacákkal.

jan. 4. 17:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

#9 a nők nagy része nem akarja kigyúrni magát, ezért csak kevesen fognak terembe járni. (Attól függetlenül, hogy az izom nem hordja össze magát egykönnyen, mielőtt ezzel jönnél. Én ezt tudom, tisztában is vagyok vele, de attól még a sztereotípia él, bár halványul, szerencsére.) A legtöbb nő vagy különböző csoportos órákra jár (pl aerial edzéseken sem sok férfit láttam, pedig lassan 10 éve űzöm), vagy fut, amit szabadtéren is lehet, vagy otthoni edzést csinál. Egyszerűen más sportot preferál, mint a férfiak nagy része.

Nyilván nőkből is van igénytelen, ezt senki nem tagadja, de alapvetően szerintem is több nő ad a megjelenésére, mint férfi. Az meg hogy a legtöbb nő átlagos... nos, nyilván, ezért hívják átlagnak. Csak nem mindegy, hogy az átlag hol van.

jan. 4. 22:50
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Inkább csak az van, hogy a férfiak kanosabbak.

Szóval a legtöbb férfi szexre alkalmasnak tart egy átlagos arcú, nem túlsúlyos nőt, míg a legtöbb nő nem tart szexuálisan vonzónak egy nem elhízott, átlagos alkatú férfit.

jan. 5. 06:24
 13/19 A kérdező kommentje:

6: full kamu feminista sci-fi megint. A tapasztalat szerint egy random pár egyik tagja sincs kategóriàkkal a másik felett. A ribitanonc megint más kategória, mint egy normális átlagember. Ilyen alapon azt is lehetne írni, hogy a sportos, magas, kiemelkedően helyes, 20-on èves férfi mennyire kiemelkedett a sok fogatlan, otthonkàs mamika közül a Józsefvárosin.

Nyilván lehet egy Ferrarit az Opelhez hasonlítani, csak tök hülyeség és a szokásos szélsőséges csúsztatás lesz belőle.

jan. 5. 08:05
 14/19 anonim ***** válasza:
52%
6. A legtöbb nő önként és dalolva "adja lejjebb", amikor mondjuj babázni akar és az anyagi kényelmet keresi, vagy egy olyan tartós kapcsolatot akar, ahol sokkal kisebb eséllyel csalják meg, mintha egy jó pasival lenne. Nem kell sajnálni őket.
jan. 5. 09:27
 15/19 anonim ***** válasza:
87%

"egy random pár egyik tagja sincs kategóriàkkal a másik felett."

Vagy te nem látod, mert ahogy manapság itt a pasik többsége, erősen túlértékeled a férfiak kinézetét és alulértékeled a nőkét. :D

jan. 5. 10:22
 16/19 anonim ***** válasza:
7 Én pl. nem szeretek mások előtt sportolni. Mellben megáldott a teremtő és már közép iskolában amikor a cooper futások voltak az osztálytársak nyáladzó tekintettel néztek futás közben. Rossz emlékeket idéz, maradok az otthoni edzésformáknál. Szerintem nem én vagyok az egyetlen nő, aki nem szereti, ha edzés közben bámulják. A férfiak többségét viszont nem zavarja, sőt legyezi a hiúságukat, ha csodálják őket edzés közben. Ez lehet a létszámbeli különbség. Illetve a nők nagyobb arányban diétáznak. A nők ugyanis inkább vékonyak, nem izmosak akarnak lenni, az nőiesebb. (Persze vannak kivételek és természetesen az izmos nők is lehetnek nőiesek.)
jan. 5. 16:03
 17/19 anonim ***** válasza:
88%

"random pár egyik tagja sincs kategóriàkkal a másik felett. "

Persze, hisz nektek Palvin Barbi is átlagos.

jan. 5. 17:26
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Palvin Barbi valóban nem egy kirívó szépség, ami átlag felettivé teszi, hogy mennyit tud és költ is a külsejére, hogy fiatalos és szép legyen. Illetve Palvin Barbit kb. csak sminkben látni, igen előnyös ruhákban. Nem igazán lehet olyan képet találni róla, ahogy smink nélkül, nem profi fodrász által belőtt frizurával, és egy sima melegítőben látod. Ezért egy bizonyos réteg csak így tudja elképzelni a nőket, mindig top formában.
jan. 5. 19:38
 19/19 A kérdező kommentje:
15: ti nők èrtèkelitek túl magatokat, és le a férfiakat. A párok 99%-a teljesen átlagos, random ember, egyik fél sem kirívóan ronda, vagy csúcskategóriás.
tegnapelőtt 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!