Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik itt napestig arról szónokolnak, hogy a nők ezerszer jobban néznek ki, igényesebbek a férfiaknál azok ezeket a nőket hol látják?
#9 a nők nagy része nem akarja kigyúrni magát, ezért csak kevesen fognak terembe járni. (Attól függetlenül, hogy az izom nem hordja össze magát egykönnyen, mielőtt ezzel jönnél. Én ezt tudom, tisztában is vagyok vele, de attól még a sztereotípia él, bár halványul, szerencsére.) A legtöbb nő vagy különböző csoportos órákra jár (pl aerial edzéseken sem sok férfit láttam, pedig lassan 10 éve űzöm), vagy fut, amit szabadtéren is lehet, vagy otthoni edzést csinál. Egyszerűen más sportot preferál, mint a férfiak nagy része.
Nyilván nőkből is van igénytelen, ezt senki nem tagadja, de alapvetően szerintem is több nő ad a megjelenésére, mint férfi. Az meg hogy a legtöbb nő átlagos... nos, nyilván, ezért hívják átlagnak. Csak nem mindegy, hogy az átlag hol van.
Inkább csak az van, hogy a férfiak kanosabbak.
Szóval a legtöbb férfi szexre alkalmasnak tart egy átlagos arcú, nem túlsúlyos nőt, míg a legtöbb nő nem tart szexuálisan vonzónak egy nem elhízott, átlagos alkatú férfit.
6: full kamu feminista sci-fi megint. A tapasztalat szerint egy random pár egyik tagja sincs kategóriàkkal a másik felett. A ribitanonc megint más kategória, mint egy normális átlagember. Ilyen alapon azt is lehetne írni, hogy a sportos, magas, kiemelkedően helyes, 20-on èves férfi mennyire kiemelkedett a sok fogatlan, otthonkàs mamika közül a Józsefvárosin.
Nyilván lehet egy Ferrarit az Opelhez hasonlítani, csak tök hülyeség és a szokásos szélsőséges csúsztatás lesz belőle.
"egy random pár egyik tagja sincs kategóriàkkal a másik felett."
Vagy te nem látod, mert ahogy manapság itt a pasik többsége, erősen túlértékeled a férfiak kinézetét és alulértékeled a nőkét. :D
"random pár egyik tagja sincs kategóriàkkal a másik felett. "
Persze, hisz nektek Palvin Barbi is átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!