Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat mennyire szokta zavarni, ha kiderül, hogy a
párjuknak jóval több szexuális partnere volt, mint
nekik?
Figyelt kérdés
Társadalmilag általában az az elfogadottabb, hogy a férfinak legyen több nővel tapasztalata, de mai világban sok olyan pasi van, akinek nem megy az ismerkedés és igazából évek telnek el úgy, hogy nem fekszik le senkivel. Ha összejön egy barátnő, akiről kiderül, hogy bőven kalandozgatott fiatalabb korában, az nem zavaró az önbecsülésre nézve? Mármint, hogy annyi más férfival lefeküdt, akkor nagyobbak lehetnek az elvárásai, jó teljesítményt kell nyújtani az ágyban, jöhetnek ilyen gondolatok, amik pont, hogy még inkább lenullázzák a férfiasságot. Amúgy nem biztos feltétlenül számít a kapcsolat minősége szempontjából, de valahol csak lehet problémának érezni. Mit lehet ilyen esetben tenni?
Az én párom felvilágosult, nincs ezzel problémánk. Neki is több volt az átlagnál és nekem is. Amúgy akinek sok volt és prűd pasival ismerkedik, hazudjon kevesebbet. Ennyi.
tegnap 13:17
2/23 anonim válasza:
Hasonló hasonlóval legyen ennyi, és nincs gond emiatt.
Amúgy a visszafogottabb nők sem kedvelik ha a párjuk a fél várossal volt már.
tegnap 13:29
3/23 anonim válasza:
Egy bizonyos kor utan eljut erre a szintre egy ferfi, az ertelmesebb 24-5 eves korara a kevesbe ertelmes az 40 eves korara sem.
tegnap 13:31
4/23 anonim válasza:
Én úgy voltam, mint a hármas. Először betegesen féltékeny voltam meg szűz lányt akartam, de aztán rájöttem, hogy semmi értelme. Azóta abba is benne lennék, hogy vegyünk harmadiknak be pasit a feleségemnek.
tegnap 13:36
5/23 anonim válasza:
Önbecsülést semennyire, mivel az önmagunktól függ ezért ÖNbecsülés. semmi köze annak hogy mennyi partnere volt a kiszemeltnek vagy mit vár el.
tegnap 13:42
6/23 anonim válasza:
Azonnal szakitok ilyenkor.
tegnap 13:42
7/23 anonim válasza:
Én ezért nem mondom el soha. Igaz, magam sem tudom a valós számot xD De 100 fölött van szerintem. És? Jó nő vagyok, ki is használtam az adottságaimat.
tegnap 14:17
8/23 anonim válasza:
Ha nem ilyen 100-as nagyságrendű, és nem volt közte színes, akkor letojom.
Ami viszont minden pasit zavar, ha tudja, hogy a csaja másoknak megcsinált olyan dolgokat, amiket neki most nem.
tegnap 14:20
9/23 anonim válasza:
Nem tudom a pontos szamot. Ezert nem szoktam beszelni rola. Amugy meg tok mindegy. Szerintem a tobb kapcsolat jobb mint a kevesebb.
tegnap 14:22
10/23 anonim válasza:
Szerintem meg zavarja őket, igen.
Először is a magyar férfiak még mindig elég maradiak. A nő legyen kis szűzike, max egy-két kapcsolata lehet előzőleg.
A másik meg amit írtál is, hogy attól tartanak, hogy majd a nő összehasonlítgat az előző szeretőivel, és ez nem lesz előnyös.
Én 29 évesen mentem férjhez. Kb. 10 pasival volt szexuális viszonyom a férjem előtt, szerintem az egyáltalán nem sok. A férjemnek 4 nővel. Egyszer iszogattunk, és bevallottam neki. Akkor már évek óta házasok voltunk, megvolt a 2 gyerek. Egyébként tök jól megvagyunk, nem volt félrelépés, nincs is rá igényem. De akkor annyira kiakadt, utána vagy egy hétig nem is beszélt hozzám, azt hittem beadja a válópert.
Szóval azért jobb, ha inkább nem beszéltek a múltról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!