Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiakat mennyire szokta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat mennyire szokta zavarni, ha kiderül, hogy a párjuknak jóval több szexuális partnere volt, mint nekik?

Figyelt kérdés
Társadalmilag általában az az elfogadottabb, hogy a férfinak legyen több nővel tapasztalata, de mai világban sok olyan pasi van, akinek nem megy az ismerkedés és igazából évek telnek el úgy, hogy nem fekszik le senkivel. Ha összejön egy barátnő, akiről kiderül, hogy bőven kalandozgatott fiatalabb korában, az nem zavaró az önbecsülésre nézve? Mármint, hogy annyi más férfival lefeküdt, akkor nagyobbak lehetnek az elvárásai, jó teljesítményt kell nyújtani az ágyban, jöhetnek ilyen gondolatok, amik pont, hogy még inkább lenullázzák a férfiasságot. Amúgy nem biztos feltétlenül számít a kapcsolat minősége szempontjából, de valahol csak lehet problémának érezni. Mit lehet ilyen esetben tenni?

tegnap 13:12
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
57%

Mert sok férfi a tulajdonának tekinti a nőt és úgy érzi, joga van belepofázni az életébe.

tegnap 17:57
 22/31 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem meg normálisan mindent megosztunk a múltunkról, hiszen így tudjuk megismerni egymást. A múltból hozott élmények, emlékek, választások, tanulságok, emberek tesznek azzá, akik vagyunk. Akit nem ismersz, azt hogy tudnád szeretni? Pont ezért a kapcsolat elején érdemes ilyesmiről is tök őszintének lenni. Be kell vállalni önmagadat, nem attól félni, mihez mit szól.
tegnap 18:37
 23/31 anonim ***** válasza:
0%

Az egyetemi idők alatt voltam egy gangben, öten voltunk egy csajra (teljesen véletlenül, spontán jött össze, de ha terveztük volna akkor sem sikerülhetett volna jobban!)

Aztán a diploma után véletlenül összefutottam a csajjal. Megörültünk, dumáltunk. Megkérdeztem tőle, hogy haragszik-e rám, hogy akkor annyian lerohantuk? Nem, nem haragszik, ő is benne volt, semmi erőszak nem történt! És miért vállalta be? Mert "bakancslistás" volt, és ritka alkalom adódott, és bevállalta - és azóta sem bánta meg, olyannyira, hogy azóta kétszer volt része ilyenben.

Ennek a beszélgetésnek 15 éve, és a feleségemről beszélek, akit imádok; ő a gyerekeim anyucija, és az én r*bancom! Sokkal több pasija volt mint nekem nőm, de ez nem zavar mert profi az ágyban - nincs amit ne kapnék meg tőle, bármi legyen is az.

tegnap 21:22
 24/31 anonim ***** válasza:

Engem zavar. Neki 8, nekem 2 volt korábban. Nagyon odaadó az ágyban, néha belegondolok, hogy ugyanilyen volt azokkal a férfiakkal is, ez a tudat zavar. Túlteszem rajta magam, mert tudom, hogy 40 éves kor felett ez a szám legalább a duplája szokott lenni az elvált nőknél.

De leginkább az zavar, hogy mégis ő féltékeny rám. Ez még jobban is zavar, mint az előző kapcsolatai, mert azokat lezárta elvileg.

ma 07:42
 25/31 anonim ***** válasza:
34%

"Akit nem ismersz, azt hogy tudnád szeretni?"

Akkor újra jöhet a költői kérdés, a szüleidtől is vársz beszámolót hogy hány fővel keféltek anno? Vagy azért tudod enélkül is szeretni őket? Na így. :)

ma 07:44
 26/31 anonim ***** válasza:
A szüleit nem válaszhatja meg az ember. És nem is mindenki szereti a szüleit sajnos. De az a kötődés azon alapul, hogy az életed múlik rajtuk és hogy nem is tudod sokáig babaként, hogy te külön létezel anyukádtól. Ezt felnőttként nem tudod már átélni. Viszont lelkileg vágyhatsz rá mégis, hogy teljesen "pucéran", tabuk és titkok nélkül is elfogadjon a másik.
ma 09:15
 27/31 anonim ***** válasza:
Egyébként ja, sokan nem szeretik a párjukat. Ha nem vonzódnak hozzá szexuálisan, barátnak sem választanák. Nem tudnak kommunikálni, azt se tudják, ki a másik. Csak egyszer beleképzeltek valakit, féltek a magánytól, vagy meg akarták valósítani a társadalmi elvárást. Aztán kikerül a képből a szex vagy kirepül a gyerek, vagy nincs pénz... és már "nem szeretik" egymást.
ma 09:23
 28/31 anonim ***** válasza:

"Akit nem ismersz, azt hogy tudnád szeretni?"

Ez egyszerűen ostobaság.

Mindenkinek vannak hibái, vannak tévedései az életben. Ezt nem kell feltétlenül a másik orrára kötni.

Attól függetlenül én is azt gondolom, hogy az elfogadás fontos része egy párkapcsolatnak, de sajnos az emberek többsége nem ilyen.

Inkább maradjanak meg a kis titkaid, minthogy életed végéig egyedül legyél.

ma 10:52
 29/31 anonim ***** válasza:
Egyébként meg nem a statisztika a fontos, hogy hány fővel, hanem hogy miért. Mármint ismerek olyat, aki nagyon szerelmes, aztán az első szex után mindig otthagyják, pedig pont azért megy bele, hogy ne. Ez máris elég más tapasztalat, mint aki érzelemmentes kalandokat keres, "vadászik". Pedig lehet számszerűleg ugyanannyi.
ma 11:14
 30/31 anonim ***** válasza:

29-es, igen ez így van.

Hiába írták itt többen, hogy a nők állítják, hogy nekik érzelmek kellenek a szexhez, de ez hazugság. Pedig a legtöbb nő pont ezért megy bele a dologba. Vannak olyan férfiak, akik sok nőt lefektetnek, mert hazudoznak. Aztán amikor a nő talál egy olyan férfit, aki komolyan veszi, akkor kiderül, hogy annak az érzelmesebb férfinak kevesebb partnere volt, azért nem feltétlenül a nőt kell elítélni. A férfi nem hazudott szerelmet, ez neki dicsőség, a nőt meg átverték, ez nem az ő hibája.

ma 11:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!