Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem vonzódom a pasihoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vonzódom a pasihoz akkor azért vigyorgok mint egy szeremles mert most ért csalódás?

Figyelt kérdés

Régen nincs kapcsolatom. Mostanában alakult volna valakivel de végül kiderült, hogy csak hülyített. Megismertem egy férfit aki egyáltalán nem az esetem, de jól elbeszélgetünk, elviccelődünk. Azon vettem észre magam, hogy már kissé zavarban is vagyok, mert annyira várom, hogy találkozzak vele. Azért van, mert örülök annak, hogy végre valakivel jól elvagyok vagy ez több?

Gondolom ezèrt és majd elmúlik a dolog mert tényleg nem az esetem. Csak akkor meg nem értem magam.

ma 11:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Feldobja a kedved és főleg az egódat, hogy végre kellesz valakinek. Ennyi.
ma 11:42
 2/13 anonim ***** válasza:
53%

Jó, ha tudod, hogy ki miért van veled, és te miért vagy valakivel.

Úgy látom, ebben az esetben egyáltalán nem egyeznek a miértjeitek, azaz az okaitok és a céljaitok.

Te annyira vágysz már egy jó szóra, hogy képes vagy elhinni, hogy ő az igazi.

ma 11:53
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szeretet és figyeleméhes vagy és mivel adja alád a lovat jólesik, képes lennél maga az érzésbe amit nyújt belezúgni úgyhogy szépen fejezd be a talikat vele és inkább tedd magad helyre.
ma 11:58
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem találkozgatom vele. Egy munkahelyen melózunk.
ma 12:00
 5/13 anonim ***** válasza:
Jó a közelben egy jó haver.
ma 12:02
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem mindegy? Ne beszélgess vele munkahelyi dolgokon kívül.
ma 12:04
 7/13 A kérdező kommentje:
Mindenki viccelődik,nem karót nyelt banda. Mit zavar ez téged?????
ma 12:07
 8/13 anonim ***** válasza:

"Gondolom ezèrt és majd elmúlik a dolog mert tényleg nem az esetem. Csak akkor meg nem értem magam."

Kérdező tanácsot adtam. Mit bánom én nyugodtan szexelj a kollégáddal, vagy járj akkor is ha egyáltalán mint férfi nem vonz. Engem nem zavar hanem téged annyira, hogy kérdést írtál ki. Ne már én legyek a boxolózsákod mert annyira önbecsülés nélküli nő vagy, hogy pár szép szóra mindjárt ugrana, azonnal mosolyog mint a vadalma. Eléggé baj, hogy neked a kis bedobott szeretetmorzsák elegendőek. De hát ha neked így jó akkor jó.

ma 12:16
 9/13 A kérdező kommentje:
Kis bedobott szeretetmorzsák sosem érdekeltek, nem tudom honnan szeded a hülyeségeidet.
ma 12:33
 10/13 anonim ***** válasza:
28%

A munkahelyen en is jol erzem magam olyan pasikkal akik okosak intelligensek értelmesek jófejek humorosak ugyan de bottal se kategoria nalam. (Vagy magánéletben amugy össze se illenénk de munkahelyen tökeletes "munkahelyipárt" alkotunk.)

Nekem ezt a munkahely teszi, hogy jobb társaságom szünetre, vagy a malom igavonás mellett úgysincs.

Nők közt a mobbing megy, nem épp a laza tarsalgás és poénkodások. Vagy egymást beszélik ki. Velük egy egy kávézásnál inkább hányingerem szokott lenni.

Köze nincs a szerelemhez amugy. Mégha kémia is lenne benne.

Mert pl akivel nem jönnénk ki magánéletben azzal munkahelyen elvagyok kémia flört is megy csak épp egy nárcisztikus arrogáns hullámzo pasas is egyben(2arcú), kb magánéletben kész csőd lenne vele.

Vagy pl van a másik pasi aki intelligens nagyon jol kijövünk nevetunk meg stb csak épp tokás meg hasonlók.

Köze sincs az erzelmekhez szerelemhez annak ha vkivel jol el tudsz lenni társalogni. Ez nulla semmi szexhez is kapcsolathoz is, szerelemhez meg végképp kevés.

Legalábbis nálam.

ma 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!