Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek mi volt az a csalódás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi volt az a csalódás párkapcsolatban, ami aztán eldöntötte, hogy soha többet?

Figyelt kérdés
Az erőszakos cselekményeket kivéve
ma 15:34
 1/1 anonim ***** válasza:

Azt mondta legyünk csak szexkapcsolatban inkább(1 éves évfordulonkra..).(de ez már az i-n volt csak a pont elotte is abszolut gyökér szemét volt velem)

Mellettem társkerezett mert mindig attol volt besz.rva hogy en pasizok lelépek, es állandoan ment össze mellettem az önbizalma kapuzárásos is volt eladokra is ráment a szerencsétlen csakhogy kell e vkinek.

Én meg ott vergodten szerelmesen mellette. Annyira gáz hogy a szerelem nem tisztul ki helyből hogy már rég kidobhattam volna a p.csába megkímélve magam a csenddel veréseitől féltékenységeitől nőzéseitől es hidegfejjel elküldten volna a búsba.

Mikor megtettem először korabban az ominozus mondata elott még bőven, hogy szakitok akkora volt a fájdalom bennem még, hogy visszakullogtam hozzá.(merthát ahogy szétnézten a piacon es szembesultem azzal hogy nála még bőven csak rosszabb pasik vannak, parasztok rondák műveletlenek igénytelenek szexre mennek ostobák undoritóak, dagadtak, baromira megijedtem.)

Es még vergődtem mellette egy darabig ő meg nyeregben volt hogy haha ugyse találok senkit.

Aztán kesobb kaptam azt a mondatot hogy lekezelne vmi ürítőlyukra. Na akkor elmentem inni bulizni felszedtem egy audis gazdag pasit aki raadásul azonnal le is stoppolt engem, másnap mikor vele meglátott az exem leesett az álla belebetegedett es na akkor volt az hogy ő sír rí könyörög meg caicskul hogy menjek vissza. Csak a párom majdnem neki is ment, hogy húzzon a halálba;)

De sajnos ma is él.

ma 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!