Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korban volt (ha volt), hogy úgy éreztétek most egy jó időre elég a másik nemből? Ti mikor keveredtetek ki ebből? 22/L
Sosem éreztem még ilyet ezelőtt, de az elmúlt fél évben rengeteg csalódásom volt és most azt érzem, egy jó ideig nem merek/bírok ismerkedni, pedig eddig ez elképzelhetetlen lett volna számomra. Előtte is előfordultak csalódások.
Újabban félek a visszautasítástól, átveréstől. Biztos az is közrejátszik, hogy a legutóbbi exem folyton megcsalt, és nehezen tudnék bízni legközelebb az új páromban. Csak akkor tudnék egészséges kapcsolatot kialakítani, ha ezt helyre teszem magamban, önismerettel foglalkozom.
Persze mindig van megoldás, ezen vagyok! :)
22-24, 31-34, majd 35-től mostanáig (szintén több év)
N
17 évesen besokalltam a fiúktól pedig nem vagyok ribi, nem is volt sok kapcsolatom, meg le sem feküdtem senkivel akkor még, de egyszerűen sok volt az egész 🤷
18/L
A szakítás és a csalódás az élet velejárója amibe nem halunk bele abból csak tanulunk. Én is csalódtam meg aláztak és sajnos ez kihat az emberre mert akinek meg égette a tűz a száját fújja még az aludttejet is. Adj 1 kis időt magadnak és próbáld a múlton túltenni magad mert a múltból tanulunk a jelenben élünk és abból építjük fel a jövőt és úgy kell alakítani, hogy a legjobbat hozzuk ki belőle boldogok legyünk. Holnaptól így kezd a napot:Optimizmus 10 pontja!
1 Jó szokásokat fogok kialakítani és ezek rabja leszek!2 Szívemben szeretettel köszöntöm a napot !3 Rendületlenül kitartok míg a sikert el nem érem!4 A természet legnagyobb csodája vagyok!5 Ma úgy fogok élni ,mintha ez lenne az utolsó napom !6 Ma úrrá leszek az érzelmeimen!7 Nevetni fogok a világra8 Ma megszázszorozom értékeimet9 Most fogok cselekedni10 imáimban útmutatást kérek
Még soha nem untam meg a nőket.
37/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!