Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szerepel az álmaimban?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szerepel az álmaimban? És miért nem tudtam még 5 év után sem kitörölni a szivemböl?

Figyelt kérdés
Mindenki véleménye érdekel! Középiskolában megismertem egy fiút. Akkor 9.-es voltam ő pedig 11.-es. Első pillanattól kezdve amikor meg pillantottam tetszet. Hónapok teltével egyre jobban és jobban, egészen addig amíg belé nem szerettem, határtalanul beleszerettem. Tudtam azt hogy tetszek neki vagy szeret (igazábol fogalmam nincs hogy pontosan mit érezhetet) Csak a szívemmel éreztem azt hogy ő is ugyanazt érzi amit én. Ahányszor el mentünk egymás mellett mindig megakadt a tekintettünk egymáson. A tekintettében éreztem azt hogy szeret és ez boldoggá tett. De soha nem kezdeményeztem ahogy ő sem. Még csak soha nem is beszéltünk. Közben el telt 5 év. Lett azótta egy barátom és neki is barátnője. De még mindig nem tudtam teljesen kitépni a szivemböl. Egyre többet szerepel az álmaimban. Álmaimban sem vagyunk együtt. És nem történik annál több hogy meg fogja a kezem vagy megérint. Annyira felkavarnak ezek az álmok. Miért álmodom vele? Elszeretném felejteni, elengedni. De nem megy nem tudom mit tehetnék teljesen kiborít. A gondolatombol teljesen ki akarom üzni, ahogy az egész életemböl. És el engedni úgy mintha soha nem is történt volna semmi.

2021. szept. 14. 14:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert nem alszol jól/eleget vagy mindkettő. Normális alvás esetén az ember nem emlékszik az álmaira. Csak akkor van tudomásod az álmodásról, ha valamiért az alvásod megszakad a REM-fázis kellős közepén.
2021. szept. 14. 15:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Mert az agyad ezt kreálja.

Valszeg szerelemhianyod van es randomtarsit hozza vkit.

2021. szept. 14. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!