Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A volt barátom van az álmaimba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt barátom van az álmaimban . Mit tegyek, hogy ne gyötörjön ez a helyzet?

Figyelt kérdés

Ez mindig a legnagyobb félelmem elalvás előtt,hogy vele álmodok, mert akkor másnap folyton csak rá gondolok és még inkább nehéz a felejtés.

A szakítás már fél éve történt. Bonyolult volt,mert a szakítást én kezdeményeztem , de végül ő akart és ő mondta ki . Hatalmasat csalódtam benne ,hogy a szavai,mint utólag kiderültek,nem voltak igazak....

Szeretem még , igen , reménytelenül, próbáltam visszacsinálni,bocsánatot kérni a hibáimért , de ő nem akarta folytatni. Neki az okozott boldogságot,hogy mikor már tényleg jó úton jártam,hogy elfeledjem,akkor jelentkezett ,hogy legyünk barátok.....

Neki azóta volt egy barátnője, kb egy hónapig voltak együtt .. Velem fél évig , és borzasztó érzés volt megtudni ,hogy barátnője van,hogy kicsit sem érdeklem.

Igazából már eljutottam addig,hogy tudatosítom magamban ,hogy minél kevesebbet gondoljak rá,mert csak nekem rossz , de mikor vele álmodok,egyszerűen megtörök....

Mit tehetnék ?

18L

2014. okt. 12. 12:43
 1/4 anonim ***** válasza:
42%
ne aludj többet! komolyan,minek ?
2014. okt. 12. 12:44
 2/4 anonim ***** válasza:
78%
Adj magadnak időt. Lehet, hogy egy év után sem fog menni a felejtés, lehet, hogy két év után sem (saját példa)
2014. okt. 12. 12:45
 3/4 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy idő kell hozzá..de ezek az álmok egyszerűen letörnek.

Az egész felejtést egyébként egy kihívásnak fogom fel , és minden egyes mikor érzem ,hogy sikerült tennem a boldogságért, büszke vagyok magamra,hogy képes voltam rá .

De ezek az álmok akkor is bezavarnak...

2014. okt. 12. 12:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Meg kell élned ezt is,hogy sikerüljön felejtened.Egy napon úgy fogsz felébredni,hogy már nem érdekel,de csak akkor,ha te is így akarod.Amíg akarsz ezzel foglalkozni,addig bizony fogsz is.Persze ha nem szereted kínozni magadat,akkor inkább ne tedd.
2014. okt. 12. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!