Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekelne, hogy kinek mi a felvállalhatóbb helyzet? Minimum 20 év korkülönbség vagy valakihez képest extrém kinézet?
Extrém kinézet alatt azt értem,hogy 40cm magasság különbség,70kg súlykülönbség,mindenki által nagyon csúnyának tartott személy,erősen kihívó külső,férfinál zöld haj stb.
Korkülönbség alatt pedig ara gondolok amikor a férfi a fiatalabb.(Szerintem a 20 évvel idősebb férfi teljesen elfogadott).
Hozzám képest extrém kinézet számomra nem elfogadható. Mivel lány vagyok, 175 cm, ha a férfi 195 pl. az rendben van.
A korkülönbséggel viszont nincs bajom, de 20 év maximum, és nem minimum.
Akit szeretek azt felvállalom. Mások meg gondoljanak amit akarnak :)
Akit nem vállalnék fel, azzal össze sem jönnék.
ma 20:06!
Jogos a válaszod,de itt az a kérdés,hogy melyiket vállalnád be inkább?
inkább extrém kinézet, mint ilyen sok korkülönbség
20/L
05-11 15:04
Húsz év múlva felvállalnád?Most mit gondolsz erről?
Tetkó, ha szép, vagyis inkább jó minőségű, nem zavar, valamennyi testmódosítás is belefér, hosszú szakáll, zöld haj teljesen ok. Nyilván szülőknek, nagyszülőknek nehéz lenne bemutatni, de egy jóval idősebb vagy fiatalabb férfit is.
Fiatalabb férfit nem szeretnék, 23 vagyok, és a 20 alatti fiúk számomra nem komolyak.
tegnap 15:41
Ugye nő vagy és 30 alatti?
Köszi a véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!