Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekelne, hogy kinek mi a felvállalhatóbb helyzet? Minimum 20 év korkülönbség vagy valakihez képest extrém kinézet?
Extrém kinézet alatt azt értem,hogy 40cm magasság különbség,70kg súlykülönbség,mindenki által nagyon csúnyának tartott személy,erősen kihívó külső,férfinál zöld haj stb.
Korkülönbség alatt pedig ara gondolok amikor a férfi a fiatalabb.(Szerintem a 20 évvel idősebb férfi teljesen elfogadott).
Az én TAPASZTALATOM az, hogy tervezhet az ember, meg paraméterezhet, aztán jön valaki, aki kell.
És akkor ő lesz!
Extrém kinézet nálam kizáró ok, az általad leírtak főleg. Elég konzervatív vagyok ilyen téren.
Korkülönbség a nő javára 20-25 év nálam még belefér (kedvelem az érett nőket), azt viszont hozzá kell tennem, hogy komoly kapcsolatnak ebben az esetben nálam nem túl nagy a valószínűsége. Generációs különbség, mást keres egy kapcsolatban és más az értékrendje egy huszonéves pasinak és egy negyvenes-ötvenes nőnek, én később családot szeretnék, stb. - sok oka van ennek.
26/F
Se 20 évvel fiatalabbat se 20 évvel idősebbet nem... Fäsza lenne megöregedni vele... Egyikünk még bőven középkorú a másik meg már nagymama/nagypapa korban van és bottal is alig, igazán jól hangzik...
Ha meg csak egy időre kell, és alapból úgy megyek bele, hogy csak elleszek vele amíg nem találok jobbat, akkor minek felvállalni? Fb-ra se fogom kirakni, nem hogy a szüleimnek bemutatni. A barátaim esetleg ismerhetik, de nem úgy lesz bemutatva, hogy a pasim, csak max hogy vele jöttem...
Az extrém külső oké lehet, ha amúgy szeretem.
Én kedvelem az extrém kinézetet, mármint ez alatt a tetoválást, vagy a rocker-goth szubkultúrát értem, a punkokat azért nem sorolom ide, mert nagyrészük kannásborozik meg kéreget az örsön :D de amúgy azzal se lenne bajom, HA a helyén tudnák kezelni a dolgot. Egy igényes tetoválás, lájtosabb testmódosítás számomra kifejezetten vonzó, ha az adott személyhez illik és tudja viselni. Nyilván egy nagyon csúnya személyhez nem fogok vonzódni... Hülyeség, hogy "a belső a fontos", ha szemernyit sem vonzódsz a másikhoz, tök mindegy mit csinál.
A fiatalabb fiúk viszont átlagban nem jönnek be, de még csak 21 vagyok.
Akkor inkább az extrém kinézet,ha megfog a belsőjével.
22/N
tegnap 21:02!
A hozzászólásod teljesen nem ide illő,biztos ide akartad küldeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!