Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elég fura a helyzet, mit akarhat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég fura a helyzet, mit akarhat?

Figyelt kérdés
Fél éve dobott a barátnőm egy másik fiúért, azzal az indokkal, hogy nem szeret már. Egy csendes, normális lány volt. Szakítás után teljesen megváltozott az új fiúja mellett. Kb 1 hónapja elmondtam neki, hogy mást nem igazán tudok szeretni és nem léptem túl rajta, akkor elhajtott, hogy ő már másé. 2 hete felkeresett, hogy beszéljünk. A beszélgetés abból állt, hogy mennyire hiányzik velem a szex, a palijával is jó, de én járok a fejében és közölte, hogy szeretne velem lefeküdni, persze semmi érzelemmel. Ami azt illeti belementem. Azóta mintha kicserélték volna. Teljesen normálisan viselkedik velem szemben, közben azzal van, akiért elhagyott. Nem értem miért jó ez neki. Tényleg csak szex kell, vagy kezd megint többet érezni? Ha van palija miért velem akar lenni ilyen téren?
2014. szept. 11. 14:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Csak szexre kellettél/kellesz neki! Ennyi!

Gondolj bele nem jó dolga van??

Dugja a pasija is meg te is ha úgy van!

2014. szept. 11. 14:42
 2/6 anonim ***** válasza:

"csendes, normális lány" khm...

Inkább ribizlibokor, szerintem undorító, te meg egy palimadár vagy.

2014. szept. 11. 14:45
 3/6 anonim ***** válasza:
...hát, nem lennék a helyedben az tuti. Az ilyen nők még ismerősnek is sok.
2014. szept. 11. 14:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Az #1 válaszoló mindent leírt! :-)

Ilyenek a nők! ...és ezért van olyan mocskos sok alkoholista férfi... :-)

2014. szept. 11. 14:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Miért nem tőle kérdezed?
2014. szept. 11. 14:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Teljesen jogosan tennéd fel neki ezeket a kérdéseket.
2014. szept. 11. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!