Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tapasztalataid vannak az internetes ismerkedéssel? Első sorban erre az oldalra gondolok. De jöhet máshonnan is tapasztalat. Mennyivel volt másabb élőben mint írásban a megismert személy?
Itt nem is ismerkedem és sosem ismerkedtem, nem is célom. Máshol meg felregisztráltam, jött egy match, vagy hagyományoson írtam levelet/jött egy levél, hogy szimpi vagyok, megnéztem az adatlapját és ha visszafelé is megvolt a 'teccés, akkor folytattam még azon a napon, maximum másnap még a platformján az írogatást, majd felajánlottam, hogy menjünk át messenger/viber platformra. Ott ha minden jól ment, akkor maximum egy hét múlva kezdeményeztem egy rendes valós talit, mert a végtelenbe menő csetelgetés félrevezethet, estem már bele abba a hibába, hogy túlidealizáltam a másikat és élőben meg csalódtam benne. Kb. ennyi.
Élő sztori teljesen más. Ott akár egy kollegád vagy baráti körből való ismeretségből is lehet akár komoly lehetőség. Vagy egy ad-hoc random helyen egymásba fut két ember akár.
Én már "szerettem bele" online emberkébe, akivel évekig írogattunk, de a találkozót mindig elodázta. Rengeteg időt elrabolt az életemből és sokat szenvedtem miatta, amiből levontam az első által írt következtetést!
Az őt követő emberrel szintén online ismerkedtem meg, de sokkal óvatosabb és érettebb voltam már érzelmileg, vele kb. 2 hónap után találkoztam is. Évek teltek el, már a menyasszonya vagyok. :)
Nem azt kérdezem, hogy itt vagy máshol jobb ismerkedni, és nem azt, hogy interneten vagy élőben.
A kérdés az, hogy akivel leveleztetek, mennyivel volt másabb írásban, interneten, mint aztán élőben, személyesen.
Első sorban erre az oldalra gondolva. De jöhet máshonnan is ilyen tapasztalat.
5:
Netes ismerkedés: Ha nagyon vizuális típus vagy és eléggé színes a képzelőerőd, akkor sokkal nagyobb eséllyel idealizálsz bele a másikba olyan dolgokat amik lehet nincsenek is meg a másikban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!