Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a tapasztalatotok az internetes társkeresésről?
Neten ismertem meg a páromat, most leszünk 4 évesek együtt.
Saját tapasztalat: írd le egy papírra, hogy milyen belső és külső tulajdonságokkal rendelkezzen az adott illető, akit párnak szeretnél magadnak és csak ezekre a tulajdonságokra összpontosíts! Vonzd be magadnak az ideális párt magadnak!
Nekem bejött, tudtam, hogy mit akarok, és olyat is kaptam.
Több személlyel is érdemes ismerkedni, legyenek keresztkérdéseid, amikből megtudhatod, hogy melyik srác az, amelyik komolyan gondolná veled. Ha egy hétig nem ír vissza, akkor kalap. Akinek fontos vagy, az rövid időn belül írni fog neked.
Hogyan állítsam össze a profilom.
Én alapjáraton egy különleges ,megszokottól eltérő nő vagyok.Az a baj,hogy összetett jellemem van,és nem könnyű természet.Nehéz kiismerni.Állítólag ezért vagyok érdekes.Zárkózott is vagyok,meg nyitott is.Valamiben határozott vagyok,és valamiben gyáva.Olyan férfit szeretnék,akivel kiegészítenénk egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!