Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nektek mi a tapasztalatotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a tapasztalatotok az internetes társkeresésről?

Figyelt kérdés
Mikre érdemes odafigyelni?Hány személlyel érdemes ismerkedni,és meddig érdemes várni valakire?Egyesek szerint,ha egy hétig nem ad valaki életjelet magáról az nem akar semmit.Egy éve próbálkozom ezzel a módszerrel.37N

2017. febr. 10. 20:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
80%
nőknek aranybánya férfiaknak nehezebb mint élőben...kb ennyi de valós meglátás
2017. febr. 10. 20:38
 2/21 anonim ***** válasza:
36%
Az ,hogy a nők / lányok alkalmatlanok rá. Nincs kellő érzelmi intelligenciájuk. Legyél Te a kivétel...
2017. febr. 10. 20:38
 3/21 A kérdező kommentje:
Mennyi a türelmi idő ,amit várnátok valakire?
2017. febr. 10. 20:40
 4/21 anonim ***** válasza:
45%

Neten ismertem meg a páromat, most leszünk 4 évesek együtt.

Saját tapasztalat: írd le egy papírra, hogy milyen belső és külső tulajdonságokkal rendelkezzen az adott illető, akit párnak szeretnél magadnak és csak ezekre a tulajdonságokra összpontosíts! Vonzd be magadnak az ideális párt magadnak!

Nekem bejött, tudtam, hogy mit akarok, és olyat is kaptam.

Több személlyel is érdemes ismerkedni, legyenek keresztkérdéseid, amikből megtudhatod, hogy melyik srác az, amelyik komolyan gondolná veled. Ha egy hétig nem ír vissza, akkor kalap. Akinek fontos vagy, az rövid időn belül írni fog neked.

2017. febr. 10. 20:45
 5/21 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy vársz? Mire vársz? Hogy válaszoljon az üzenetedre? Hogy reagáljon az elküldött virtuális mosolyra? Hogy beszélgetés során randira hívjon?
2017. febr. 10. 20:48
 6/21 anonim ***** válasza:
Feleslegesen idő- és pénzelcsesző, többnyire eredménytelen foglalatosság.
2017. febr. 10. 20:57
 7/21 A kérdező kommentje:
Az is a bajom,hogy nagyon társat akarok.
2017. febr. 10. 20:58
 8/21 anonim ***** válasza:
Korlátlan mennyiségű emberrel, mert sok a kamu, azt aki ráér azzal randizol. Én igy csináltam és bejött. Ha megtiszteltem a másikat hogy míg vele ismerkedem nem ismerkedem mással az csak idopocseklas volt.
2017. febr. 10. 21:02
 9/21 anonim ***** válasza:
és mi a gond? gondolom jelentkező van de te már házasságot gyereket akarsz rövid időn belül és ettől pattannak vissza a kalandorok
2017. febr. 10. 21:04
 10/21 A kérdező kommentje:

Hogyan állítsam össze a profilom.

Én alapjáraton egy különleges ,megszokottól eltérő nő vagyok.Az a baj,hogy összetett jellemem van,és nem könnyű természet.Nehéz kiismerni.Állítólag ezért vagyok érdekes.Zárkózott is vagyok,meg nyitott is.Valamiben határozott vagyok,és valamiben gyáva.Olyan férfit szeretnék,akivel kiegészítenénk egymást.

2017. febr. 10. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!